hjem rengjøring bøte tips

Huset ditt er mer enn hjemme, er det din slottet, men når det er på tide å rengjøre, kan det virke mer som et fangehull. Du setter pris på et rent hus like mye som den neste personen, men din travle timeplan og ren utmattelse avspore din rengjøring innsats. Men det er et middel for ditt hus-rengjøring woes-det er organisering og en god dose av virkeligheten-og noen rengjøringsmidler.

vurdere hva som må gjøres

Gjør en spasertur gjennom av hjemmet ditt, lage en liste over rengjøring oppgaver som må gjøres. Ikke glem kjelleren, garasje og bakgård. Post listen over oppgaver i vanlig visning for alle i husholdningen for å se. Du kan også bruke datamaskinen til å angi daglige ork påminnelser.

Ikke forsøk å rengjøre alt på en gang

spredte rengjøring er uproduktivt. Donna Smallin, forfatter av «One Minute Rengjøring," foreslår du fokuserer på rengjøring av områder med stor trafikk av ditt hjem først. Dette er fornuftig, hvis du kjører ut av tid og energi har du i alle fall renset de mest synlige og mest brukte områdene først. Fortsett på en slik måte i resten av huset.



.

Sørg for at Home Lukter frisk og ren

regelmessig ta ut søpla å forsikre hjemmet ditt lukter friskt. Ikke plasser elementer som fisk, kjøtt eller stikkende leftovers i søppelbøtta på kjøkkenet. Bruk små plastposer å avhende umiddelbart av velluktende søppel. Når du har fjernet søppelsekker, strø litt natron i bunnen av søppel kan. Denne regelen gjelder for andre områder av huset, også,. Babyen rommene kan være en kilde til elementer som angrep olfactory sansene-satt bleier i en plastpose og fjerne fra hjemmet umiddelbart

gjøre litt Double Duty

Clean to ting på en gang-vil du spare mye tid og energi. For eksempel, starte dual plikt i dusjen ved å spraye den med såpe avskum remover, og mens du venter på den skal tre i kraft, samle håndklær og legg dem i vaskemaskinen. Dryss teppet med natron og la den sitte i 20 minutter, og gå tilbake til dusjen rengjøring. Hvis du tenker på det et øyeblikk, er det mange oppgaver du kan utføre samtidig.

.

Fjern Skjemmende Flekker Right Away

Fjern flekker umiddelbart. Ikke la dem sette eller de blir resistente eller permanent. Det er lettere å rengjøre en flekk enn det er å erstatte en hel møbel. Vær forsiktig når du rengjør mer delikat møbelstoff, overlate til fagfolk dersom du er usikker. Teppe flekker bør rengjøres umiddelbart også, hvis du ikke kan spot rent, leie et teppe damp renere.

Be Familie Deltagelse

Søk hjelp for din familie. Hvis alle er dårlig tid, tilordne en plikt til hver person. På denne måten ingen person vil bli belastet med oppgaven å gjøre alt. Lag en liste over gjøremål, og har hver person velger et element til det ikke er oppgaver igjen på listen. Hvis mulig, sette en dato og klokkeslett når alle er rengjøring sammen, hvis en person trenger litt hjelp, vil noen være tilgjengelig for å hjelpe

Ring i Professionals

Ha en rengjøring back-up plan-samtale. i en rengjøring før ting kommer ut av kontroll. Face virkeligheten-du kan trenge hjelp med rengjøring din hjemme, eller holde den ren. Det er ingen skam i som trenger assistanse for å opprettholde ditt hjem.

Regjeringen vil bidra med dine rengjøringsbehov

Hvis du er syk eller ufør og ikke kan rengjøre hjemmet ditt, Medicare og Medicaid betale for tjenester som gir bistand til å hjelpe du opprettholder ditt hjem. Hjemmeværende kommer inn og ren, vaske og utføre generelle oppgaver i og rundt hjemmet ditt. Hvis du ikke bryr seg for ideen om fremmede i hjemmet ditt, har en venn eller familiemedlem du stoler registrere deg med U. S. Avdeling for helse-og omsorgsminister å bli din husmor. Hvis du er kvalifisert, Medicare og /eller Medicaid vil betale for tjenestene, og du vil ikke ha noen ut-av-lomme bekostning, selv om det er din slektning eller venn-ektefeller er ikke kvalifisert for utbetaling.

sykdom

· online house rengjøring tips
· hvordan du rengjør en Mohawk Andora faller teppet
· hvordan du velger kurvmøbler
· hvordan gjøre skateboard hyller
· hvordan å drepe veggedyr effektivt
· hvor å endre en bosch oppvaskmaskin motor
· hvor å bevare bambus møbler
· hvordan få hunden urinen ut av tepper og pad
· hvordan gjøre skolen cubbies
· hvordan å lage en sengegavl