kjemikalier til rengjøring og deres bruk

Kjemikalier desinfisere og rene flater og vegger i hele hjemmet, noe som skaper et uberørt miljø for familier å leve. Noen kjemikalier er multi-purpose, betyr disse midlene kan arbeide med ulike overflater som benkeplater og gulv. Men andre produkter og kjemikalier bare laget for å effektivt rene vinduer. Bruk alltid forsiktig når du arbeider rundt alle typer kjemikalier og aldri blande kjemikalier. Ammoniakk og bleke er en giftig kombinasjon som forårsaker skadelige gasser.

Formaldehyd

Formaldehyd er et vanlig kjemisk stoff som finnes i mange husholdning rengjøring produkter. Dette kjemikaliet har en sterk lukt, og det er brannfarlig. Formaldehyd er lagt til disse produktene på grunn av sin evne til å drepe bakterier. Men, er lang tids eksponering ikke er bra for helsen din. Bruk alltid en maske når du bruker noen typer kjemiske-baserte rengjøringsmidler, og følg instruksjonene på etiketten. Disse produktene er giftige for barn så hold dem utenfor rekkevidde.

Fosfater

Fosfater er funnet i noen fatet såper, vaskeri såper og oppvaskmiddel tabletter sammen med andre vanlige husholdning rengjøring produkter. Disse kjemikaliene kommer i forskjellige kombinasjoner, men en av de vanligste fosfatet er natrium tripolyphosphate. Denne kjemiske brukes til å rense retter og andre overflater. Dette kjemikaliet kan irritere huden, forårsaker rødhet eller utslett. Vask øynene med vann grundig dersom produktet sprut i øynene. Fosfat-baserte produkter kan forårsake død hos barn, så unngå å bruke dem eller låse dem borte fra barn.

Ammonia

Ammoniakk er en flytende gass som finnes i mange rengjøringsmidler. Denne ingrediensen har en veldig sterk lukt, og kan forårsake en farlig kjemisk reaksjon hvis det blandes med andre rengjøringsmidler. Eksponering for lave nivåer av straight ammoniakk er ikke skadelig, fordi denne gassen finnes naturlig i vårt miljø. Den brukes til å rengjøre gulv, bord og andre flater. Ammoniakk skjærer gjennom fett og dreper bakterier. Følg retningslinjene nøye ved bruk og holde dette produktet utenfor barns rekkevidde.

sykdom

· hvordan å ta fra hverandre mikrobølgeovner
· hvordan bli kvitt bed bugs med varme
· hvordan du har skinnende speil
· hvordan å dekke en patio paraply med cut palmeblader
· hvordan du gjør din madrassen mykere
· hvordan du rengjør marmor countertops
· skum ottoman typer
· Hvordan kan jeg kaste lommetørklær?
· hvordan å lese i sengen med en pute
· hvordan ta vare på pelsverk