hva er plater stoff?

På grunn av tilgjengeligheten av ekstra brede bredder, plater stoffet er oftest brukt til å lage sengetøy, men den lette vekten, lettstelt og allsidighet gjør det til et populært stoff for dyne rygger, fôr og andre elementer. Mens 100 prosent bomull plater gir mer pusteevne, billigere bomull /polyester blander er en rynkefri alternativ for elementer som klær og draperi fôringer

Kjennetegn på sheeting Fabric

Plater stoffet er en slitesterk, tåler maskinvask og dryable stoff som kommer i bredder stort nok for sengetøy, dyne ryggen og andre prosjekter der stoffet bør ikke være satt sammen. Det er ofte behandlet for å være flammehemmende og er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og trykk.

Stoff Innhold

Plater stoff kan være 100 prosent bomull eller en blanding av polyester og bomull. Selv om 100 prosent bomull er mer absorberende og pustende, rynker den og må Krympbehandlet før skjæring eller sying. Legge polyester til bomull gjør den mer stabil, eliminerer de fleste svinn og rynker.

Muslin er en helt naturlig, bomull plater stoff som kommer bleket eller ubleket og i bredder fra 36 inches til 118 inches. En billig stoff, er musselin populær til bruk i bygging test mønstre av plagg som senere vil bli kuttet fra dyrere stoffer.

Tråd Telle

Tråd teller er en indikasjon på hvor mykt og sterkt stoff. Generelt, jo høyere tråden telle, jo finere stoffet, så hvis du leter etter plater som er pustende og lette, bør 200-500 tråden telle nok. Også, skaper lange stift bomull en finere, sterkere kvalitet stoff på grunn av lengre lengder av fibrene. Egyptiske og Pima bomull er eksempler på hvor lange fibre føre mykere, suppler og mer komfortable stoffer.

Finishes

De fleste plater stoffet er ferdig mercerisering og /eller singeing. Et stoff som har vært mercerized har vært behandlet med et etsende middel som for eksempel natriumhydroksid (lut eller kaustisk soda), noe som gjør den sterkere og mer mottakelig for fargestoffer. Singeing refererer til prosessen med brenning av de små dusker av fiber som ellers har ansvaret for "pilling" siden stoffet er brukt. Den beste kvaliteten plater stoffer har vært både mercerized og svidd.

Bruker for sheeting Stoff

Plater stoffet brukes ikke bare for sengetøy, men også for dyne rygger, draperi fôringer, duker, telt og alt som ekstra brede lengder er å foretrekke fremfor å måtte søm mindre biter sammen. Den lavere kostnader gjør det også et godt valg for test plagg og for å beskytte sensitive planter mot frost og for kostymer.

sykdom

· Hvordan kan jeg rengjøre en kropp og fot spa?
· hvor å fjerne en ketchup flekker
· hvordan å leie en møblert hjem
· hvordan du får mest mulig inntekter mulig fra barna dine gamle klær
· hvordan å demontere Hoover vindtunnel støvsuger
· hva betyr rating betyr på sentrale luft enheter?
· hvordan å forsegle glassert flis fugemasse
· hvordan få den ultimate barbering
· DIY: kontormøbler
· hvor å fjerne rust fra bestikk