Hvordan kan jeg best organisere renhold i hjemmet mitt?

Hjem rengjøring refererer vanligvis til mopping, støvtørking, feiing, tørke, vasking, skylling, bretting, og så videre. Noen ganger, til tross for din beste innsats, ikke hjemme rengjøringsmetode ikke fungere for deg og du kan ikke organisere hjem rengjøring slik du vil. I slike situasjoner, prøve å endre ditt hjem renholdsplan. Sett opp en tidsplan for rensing regelmessig rengjøring av kjøkken, bad, tepper, og hardwood gulv

Rengjøring Planlegg

For å organisere hjem rengjøring, starte med å administrere renholdsplan. Ta en penn og papir og lage en liste over alle rommene som skal rengjøres, og renhold som skal utføres. Denne listen bør videre deles inn i ledd knyttet til bestemte objekter som skal rengjøres. Du kan lage en annen liste dedikert til rotete flekker av huset bare. Denne listen bør også inneholde en kolonne av løsninger eller måter å løse rotete steder i huset.

Disse listene kan hjelpe deg å foreta en passende rengjøring tidsplan. Foran hver liste, skriver du ned den nødvendige tid du tror det vil ta å fullføre og du vil ha et hjem rengjøring tidsplan for deg selv. En tidsplan bringer konsistens og organisering, og du er mindre sannsynlig å utsette

Rengjøring Supplies

Rengjøring et helt hjem er absolutt en utfordrende oppgave,. Men det kan bli enklere hvis du har de nødvendige hjem rengjøring forsyninger. Uten rett forsyninger, vil du ikke være i stand til å fullføre oppgaver som kreves for et rent hjem. Den nødvendige forsyninger inkluderer flis og toalett rengjøringsmidler, flekkfjernere, møbler polerer, vindu og glass rengjøringsmidler, oppvaskmidler, vaskemidler, og allrengjøringsmidler. Du trenger også rengjøring verktøy som mopper, koster, børster, svamper, støvkluter, renhold kluter, kjøkken håndklær, renhold votter, og en støvsuger. Hvis du har separate rengjøring verktøy og rekvisita for å utføre enkelte oppgaver, er det mer sannsynlig å bruke dem for deres tiltenkte formål.

Få en profesjonell

Noen ganger er det ikke mulig for en enkeltperson å ta vare på hele huset. Det er ingen skade i å ansette en profesjonell housecleaning tjeneste som kan gjøre det housecleaning for deg. Hvis du ikke har råd til å betale tjenesten på en mer jevnlig, få rengjøring hjelp månedlig. Å ha et helt rent hjem en gang i måneden vil motivere deg til å holde det ryddig, rent og organisert så lenge du kan. Videre ser en profesjonell gjøre jobben hjemme dine kan også lære deg hvordan å holde det så rent som de profesjonelle gjør.

sykdom

· hvor å fjerne trelim fra teppet
· hvordan du skal sette et middagsbord
· Slik voks keramiske fliser
· ulemper av plattform senger
· Slik rate elektriske cooktops
· er microfiber møbler polyester?
· Hvordan kan jeg rengjøre en mugg lukt ut av en madrass?
· hvordan holde utendørs patio møbler rent
· hvor å restarte en ge vaskemaskin
· spiralfjærer kontra minne skum