olje vs oljefri luft kompressor

En luft kompressor er et heavy-duty verktøy som kan kobles til mange forskjellige luftdrevne verktøy. Det er mange merker som er spesialister på alle forskjellige størrelser av luftkompressorer fra bærbare til heavy duty, men den viktigste forskjellen mellom en olje-og-olje gratis kompressor er at en olje-baserte kompressor krever konstant oppmerksomhet til nivået og kvaliteten på oljen sin . Oil-free kompressorer fortsatt bruke olje, men de er satt en gang kjøpte. Med andre ord trenger du aldri å håndtere oljen for spennet av levetiden.

Størrelse

En oljebasert kompressoren vil bli større i størrelse enn en oljefri kompressor. Dette gir makt, men krever mer vedlikehold med olje den bruker. Hvis du skal flytte kompressoren mye rundt og ta det steder du ønsker en oljefri kompressor for den mindre, mer portable størrelse. Hvis du skal la den på ett område og ta med andre verktøy til den, så den oljebaserte kompressor er mer ideelt.

Kostnader

Siden oljebasert kompressorer er større og kraftigere, de er mer dyrt. Den prisklasse vil være $ 600 til $ 1200 hvis du handler på nettet eller hos din lokale jernvarehandel. Oil-free kompressorer kan være mye billigere, du kan få en online for så lite som $ 200. Deres utvalg er $ 200 til $ 900.

Type jobben

For prosjekter rundt i huset, er olje-fri mer ideelt for sin størrelse. En oljefri kompressor kan godt kjøre to spikerpistoler på samme tid. Den oljebaserte kompressor, derimot, er mer sannsynlig å bli brukt i en stor fabrikk eller byggeplass. Det kan holde mange flere verktøy som kjører for en mye lengre periode.

Holdbarhet

Oil-free kompressorer bryte ned oftere og varer ikke så lenge som en større støpejern oljebaserte luft kompressor. Oil-free kompressorer er lettere og har ikke så mye metall for å beskytte dem burde noe traff den, eller en del slites ned. Olje-baserte har ekstra metal vern fordi de er vanligvis laget av jern og tyngre metaller som skjerme dem mer fra skade.

Power

Uansett hva kompressor er kjøpt, går det å bruke en god mengde strøm til beholde sin lufttrykk konstant. Størrelse avgjør hvor mange ampere det vil ta å holde den i gang effektivt. Mengden strøm den trenger også bringer inn spørsmålet i andre verktøy rundt kompressoren, for eksempel om det drives av en skjøteledning. For større oljebaserte modeller som trenger mer strøm, må du øke størrelsen på skjøteledningen til å kjøre all den makten. Oil-free kompressorer bør være fint med vanlig skjøteledninger.

sykdom

· Hvordan kan jeg rengjøre en kropp og fot spa?
· hvor å fjerne en ketchup flekker
· hvordan å leie en møblert hjem
· hvordan du får mest mulig inntekter mulig fra barna dine gamle klær
· hvordan å demontere Hoover vindtunnel støvsuger
· hva betyr rating betyr på sentrale luft enheter?
· hvordan å forsegle glassert flis fugemasse
· hvordan få den ultimate barbering
· DIY: kontormøbler
· hvor å fjerne rust fra bestikk