hjem ideer om rengjøring fugemasse

Grout har fliser på plass og fyller ut hullene mellom flisene. Den skarpe linjer med ren fugemasse danner en behagelig geometrisk design på gulv, vegger og benkeplater i kjøkken og bad. Men å holde fugemasse rent og hvitt kan være en utfordring. Uforseglet fugemasse havner skitt og mugg og rengjøring fugemasse er en oppgave de fleste huseiere angst. Ingen metode for rensing fungerer hver gang, så du må kanskje eksperimentere med ulike metoder for å finne det som fungerer best for deg.

Baking Soda, Ammonia og eddik

Kombiner ½ kopp ammoniakk, 1 /4 kopp hvit eddik og ½ kopp natron med 7 kopper vann. Sett denne løsningen i en sprayflaske og mette fugemasse. La det virke i noen minutter, tørk rent med en fuktig klut. Bruk aldri denne løsningen i forbindelse med noen kloroppløsning.

Klor Bleach

Å drepe mugg og bleke farget fugemasse, bland ½ kopp klor med 2 ½ kopper vann i en bøtte. Fukt fugemasse sjenerøst med denne løsningen og bruk og gamle tannbørsten eller en stiv-stritter fugemasse pensel å skrubbe fugemasse. La sitte fem minutter, og skyll grundig. Vær forsiktig med å bruke klor i et lukket rom som bad. Åpne et vindu eller kjøre avtrekksvifte og prøver ikke å puste i blekemidler.

Oxygen Bleach

Oksygen blekemiddel er et mindre giftig klor som også vil bleke farget fugemasse. Følg instruksjonene på oksygen blekemiddel pakken og løser opp pulverisert blekemiddel i varmt vann. Du kan helle denne løsningen direkte på gulv eller brikker, eller spray det på fliser vegger. La oppløsningen sitte for fra 5 til 15 minutter, deretter skrubb gruppen med mørtel kost eller tannbørste. Skyll og gjenta om nødvendig.

Steam

Steam rengjøring styrker damp ned i fugemasse og hjelper løft ut skitt som har jobbet seg inn i hullene i porøse fugemasse. Hjem damprensere kan være effektive på mindre sot, men seriøst skitne fuger kan kreve profesjonell damp rengjøring.

sykdom

· hvordan du finner en modell nummer på en Maytag gassovn
· Sears Kenmore tørketrommel belte installasjon
· hvordan du rengjør en glass termos
· hvordan å drepe bed bugs og støvmidd
· hvordan å opprettholde en kevlar blonder
· instruksjoner for Jenn-air oppvaskmaskin
· hvordan man kan kjøpe klare å montere (RTA) møbler
· om flåttbitt
· hvor å fjerne en sennep flekk
· møbelsnekker verktøy