AACN Standarder for et sunt arbeidsmiljø Environment

With aldring av baby boomer generasjon, standarder for omsorg i mange helse-relaterte felt har kommet i søkelyset. I 2001, den amerikanske foreningen for intensivsykepleiere (AACN) besluttet å iverksette tiltak i sitt område for omsorg, sette frem et sett med seks standarder som er nødvendige for en sunn arbeidsplass. Dette, i AACN argumenterer, påvirker pasientsikkerhet, oppbevaring og rekruttering av kvalifiserte sykepleiere og til slutt anlegget bunnlinje. Dyktige Kommunikasjon

Evnen til å kommunisere er helt klart en grunnleggende jobb ferdighet for sykepleiere, påvirker aspekter av arbeidsplassen inkludert konflikthåndtering, forhandlinger, pasientbehandling og advokatvirksomhet. Den AACN oppfordrer helseorganisasjoner å støtte sine medlemmer ved tilgjengelig trening, og programmer som støtter og belønner gode kommunikasjoner.
Ekte samarbeid

Selv om sykepleiere er de primære omsorgspersoner i de fleste fasiliteter, de ofte føler seg stengt ute av beslutningsprosessen. Denne standarden samtaler på arbeidsplassene for å fremme et samarbeid ånd, som involverer sykepleiere og andre omsorgspersoner i prosesser av beslutnings-og konfliktløsning.
Bilder Effektiv Decision-Making
< p> Akkurat som kommunikasjon er avgjørende for samarbeid, så er samarbeid til effektive beslutningsprosesser. Den AACN er standarden krever en helseorganisasjon å være klar over sine institusjonelle verdier, noe som gjør dem til en del av beslutningsprosessen. Organisasjonen må skape et miljø som inkluderer samarbeid målsetting, forhandling, konflikthåndtering og kontinuerlig forbedring på arbeidsplassen.
Riktig Ansettelse

Bemanning er en av de mest avgjørende problemstillinger i helsevesenet, og AACN standarder kaller for organisasjoner å etablere formelle systemer for evaluering av deres bemanning og dens effekt på pasientens utfall. Avgjørende hensyn omfatter ikke bare antall ansatte, men om sin trening og ferdigheter svarer til behovene til pasienten.
Meningsfull Anerkjennelse

Formelle programmer av ansattes anerkjennelse er ofte latterliggjort av den uinformerte som meningsløst. Imidlertid oppfatter AACN anerkjennelse programmer som verdifulle tilbakemeldinger som forsterker en institusjon engasjement for excellence. Effektive programmer må være tydelig, godt forstått av personalet, og forbli relevant i alle karriere scenen.
Authentic Leadership

En utfordring til sine egne medlemmer, foreningen oppfordring til lederskap innenfor pleie-samfunnet anerkjenner at ingen av disse standardene kan være effektiv uten "buy in" fra sykepleierne selv. Arbeidsplasser, på sin side, bør lage formelle programmer som fremmer lederskap gjennom utdanning og anerkjennelse.
Implementering

AACN standarder er prosess-drevet, og derfor vanskeligere å implementere enn enklere tiltak, for eksempel rengjøring standarder. Av denne grunn har foreningen opprettet en rekke verktøy for å hjelpe sine medlemmer og deres arbeidsplasser i å vedta dem. Konsernets nettstedet tilbyr en arbeidsplass vurdering verktøy, tilgang til godkjente høyttalere som kan forklare og fremme programmet og en rekke andre ressurser.

helse

· Hjem rettsmidler for surhet - Den effektive måten å få lindring 
· Feminine Hypnose Alt du trenger å vite 
· Ting å vurdere når du velger en Detox Rehab Program 
· Hvordan bli kvitt kviser Fast Med hjemmelaget akne rettsmidler 
· Trenger hjelp med hemorroider? 
· Hvordan å løse Eye Test Puzzle
· Obagi Acne Treatment 
· Tre Lett å bruke acne behandlinger 
· Root Bladlus Symptoms
· Arbeidsoppgaver for en pasient Support Assistant