Hvordan bruke Weeds for medisinske formål

Av alle plantene på jordoverflaten, er mange ansett for å være ugress. Med mindre de har vakre blomster eller bære frukt å spise, eller selv gi skygge i solen, kaller vi dem ugress, trå dem ned og trekke dem opp. Primitive kulturer beholde kunnskap om planter som tjener mennesket som medisinske urter for å kurere plager. Instruksjoner
en

Innse at primitive kultur lore har et vell av informasjon om medisinsk bruk av de innfødte flora. Mange av de moderne farmasøytiske vidundermedisin kom fra anlegget finner i Amazonas regnskoger. Selv om de primitive kulturer ikke kan ha hatt å kjempe de samme sykdommene som vi gjør i dagens verden, visste de at plantene holdt svarene for de plager i kroppen.
2

Bruk løvetann blader og tørkede røtter å lette problemer med fordøyelsen tarm. En te laget av bladene og tørkede røtter gir lindring for fordøyelsesproblemer. Plen eiere vurdere dette medisinsk plante et ugress. De har lyse gule blomster som blomstrer og spre sine frø på vindene.
3

Forstå medisinsk bruk av marihuana. En annen "luke" for folk flest, men det gir ikke bare en smerte drepe effekt, men også i mange århundrer gitt et levebrød til mange kulturer som hamp fiber ble brukt til å lage tau. Selv om lovlig i de fleste land, er besittelse av bladene og bruk av bladene å røyke mot loven, er anlegget fortsatt både medisinske og en luke.
4

Undersøk rad på rad med naturlig urter og planteekstrakter som selges i helsekostbutikker. Arter etter arter lover å gi lindring. Disse ugress hjelpe mange mennesker med sine smerter, smerter og sykdommer.

helse

· Slik fjerner veggedyr fra hjemmet ditt 
· Hva er fordelene med Suboxone ®? 
· Bendelorm Infestation Symptomer 
· Slik tester for Premenopause 
· Definisjon av en positiv holdning 
· Hvordan ta Effexor XR Med en Total Body Cleanse 
· Hva er en Ringorm ? 
· Beste dietter for diabetikere med høy urin Protein 
· Er det vanskelig å bli gravid etter å ha vært på p-pillen? 
· Kan Lexapro Hjelp med følelser av angst og håpløshet?