Hva er årsakene til ryggmargsbrokk Occulta?

Ryggmargsbrokk occulta er en av en rekke medfødte defekter. Mens årsaken til ryggmargsbrokk generelt er usikre, er det noen vaner, behandlinger og ressurser som pasienter kan påta seg eller utnytte for å redusere sjansene for en baby som blir født med ryggmargsbrokk. Forklaring

Ryggmargsbrokk occulta betyr bokstavelig talt "skjult split ryggraden", selv om tilstanden er vanligvis ikke så vondt som det kan høres. Hovedsak, ryggmargsbrokk occulta varierer fra sin vanligste form (et bein anomali) til sin mye mindre vanlige (men mer smertefull) former, som spenner fra tethered pigger til ekstra vekster eller mangler i ryggsøylen.

Årsaker

Den eksakte årsaken til ryggmargsbrokk (occulta eller annet) er ukjent, men flere faktorer spiller en rolle. Disse faktorene omfatter genetikk og miljø.
Arvelig årsaker

Et barn kan være mer sannsynlig å ha ryggmargsbrokk occulta hvis en forelder eller direkte søsken er født med sykdommen. Ifølge ryggmargsbrokk Association of America (Sbaa), er et barn 5 til 10 ganger mer sannsynlig å bli født med ryggmargsbrokk hvis en "første generasjon relative" også har sykdommen. Det ser ikke ut til å være en direkte sammenheng mellom bestemte typer feil; et søsken av en "occulta" Pasienten vil ikke nødvendigvis bli født med "occulta", men kan bli rammet av en annen type mangelen
.
miljømessige årsaker

Lite er kjent om de mulige miljømessige årsaker til ryggmargsbrokk, men riktig folsyre nivåer før og tidlig i svangerskapet ser ut til å redusere risikoen for ryggmargsbrokk. Ifølge www.emedicinehealth.com, barn med ryggmargsbrokk har en usedvanlig høy metabolisme rate om folsyre, som kan antyde hva feilen er forårsaket av en faktor enn en mangel på folsyre.
Warning

Denne artikkelen er ikke ment å diagnostisere eller behandle sykdom. Alltid konsultere de riktige medisinske myndigheter hvis du mistenker at du eller noen andre har noen forhold overhodet. Denne artikkelen er ikke ment å trumfe noen medisinsk råd eller innspill gitt av en medisinsk faglig.

helse

· Hva å spise med en knapp Feeding Tube 
· Medisin for ADHD 
· Ser mer sunn med Teeth Whitening 
· Farene av Royal Jelly 
· Hjerte Block Types
· Hvordan oppdage tegn på autisme 
· Hjemmelaget anti aldring hudpleie oppskrifter kan hjelpe folk i alle aldre 
· Hvor Mann Ufrivillig symptomer ligner på overgangsalder 
· Hvordan ta Hydroxycut 
· Hvordan vite om du er infertile