Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi

Det er litt rart at ordet "vasektomi" gjør en mann krype og vri seg. Mytene rundt en vasektomi, samt utsikter til å ha en fremmed holde en skarp gjenstand til sine nedre regioner, er nok til å gjøre en mann avstå fra sex helt. Men det finnes måter å overbevise en mann for å få en vasektomi. Les videre for å lære mer. Instruksjoner
en

Planlegge en avtale med en sertifisert urolog. Bare en lege vil kunne gi de medisinske fakta og fjerne enhver reservasjoner din ektefelle kan ha om å få en vasektomi.
2

Bekrefter til din ektefelle at det å ha en vasektomi er en nesten smertefri og rask kirurgisk inngrep som ikke vil redusere sin seksuelle følelse eller ytelse.
3

berolige din ektefelle at han ikke vil være noe mindre av en mann, eller vil du anse ham som sådan.

4

Har din ektefelle snakke med en annen mann som har hatt en vasektomi. Personlig vitnesbyrd kan ofte påvirke en mann til å ha prosedyren fullført.
5

Minn din ektefelle at en vasektomi er den mest effektive formen for prevensjon, og at prosedyren er mye mindre invasiv og rimeligere enn i forhold til en kvinnes eggstokksterilisasjon.
6

Erklærer at sexlivet ditt liv vil være mer behagelig uten å måtte bekymre seg for uønskede svangerskap. Løftet om mer, og bedre, kan sex være det som trengs for å overbevise en mann for å få en vasektomi.

helse

· Hvordan Stopp Metallic Mouth Taste 
· Eteriske oljer i Health Care 
· Hvordan identifisere HELLP Syndrome 
· Den Siste Laser Akne behandlinger 
· Hvordan søke på en Morton Plant Grant 
· Venapro - Fjern Hemoroide Hurt With The All-naturlige hemroid 
· Digitalis giftighet Symptomer 
· Innhenting av en elektrisk sigarett for at du slutte å røyke 
· Alarm for eldre 
· Fakta om Benzen