Fotgjengersikkerhet Prosedyrer

Læring riktige fotgjenger sikkerhetsprosedyrer er ofte tenkt på som noe for barna. Men det er viktig for folk i alle aldre. Ifølge Ontario Ministry of Transportation, i trafikkulykker som involverte fotgjengere og bilister, er fotgjenger den personen som oftest lider. Følge enkle retningslinjer for sikkerhet kan bidra til å forebygge alvorlige skader og sikre en trygg reise på veien. Bli sett

Ifølge Nord-Irlands Department of Environment, er de fleste fotgjengere påkjørt av biler fordi sjåføren ikke ser dem før det er for sent. Som blir sagt, fotgjengere må sørge for at de blir sett av sjåføren. Dette betyr dressing i lyse farger og iført reflekterende materiale om natten. Du bør også vurdere å gjennomføre en lommelykt hvis du planlegger å vandre i mørket.

I tillegg til å kle på riktig måte, vil du sørge for at du går på steder der sjåførene vil se deg. Dette betyr bor av motorveier og begrensede soner. Disse områdene er spesielt farlig siden sjåførene ikke forventer fotgjengere. I stedet, gå på et fortau når det er mulig. Hvis det ikke er et fortau hvor du går, er det generelt tryggere å gå i motsatt retning av trafikkflyt.
Cross at trygge steder

å unngå trafikk ulykker, er det viktig at du vet hvor du trygt krysse en vei. Generelt, du ønsker å krysse i et område der du har et klart syn på trafikken. Prøver alltid å krysse på oppmerkede fotgjengeroverganger eller trafikklys. Unngå å krysse veier nær toppen av en ås, på en sving eller mellom parkerte biler. Er disse områdene spesielt vanskelig for sjåførene å se fotgjengere.
Crossing Prosedyrer

Når du krysser en vei, må du bruke dine ører, øyne og et litt sunn fornuft. Hvis du er krysset på rødt lys, begynner å krysse først etter at trafikken har kommet til en fullstendig stopp. Kontroller at du sjekke for trafikk snu i kryss, og aldri anta sjåfører ser du som sjåfør ikke kan betale oppmerksomhet.
P Hvis du skal krysse på en fotgjengerovergang, bare krysse ved begynnelsen av den blinkende "walk "-signal. Hvis den blinker på "vil ikke gå" signal, ikke krysser. I stedet vente på neste lys. Tilsvarende, i et lyskryss, ikke krysse når lyset er gult og aldri krysse på rødt lys.

Jernbaneoverganger, vent på at barrierene for å bli hevet før du krysser. Ifølge Nord-Irlands Department of Environment, mange ulykker skjer fordi fotgjengere krysser før signalet indikerer at det er trygt.

helse

· Koronar bypass 
· Om ulempene med funksjonshemmede 
· Fakta om Esophageal Cancer 
· Innlegg nasal drypp og Hoste Behandlinger 
· Sliding styret overlate Instruksjoner 
· Vestibulær migrene behandling 
· Psykologiske Teorier om Elder Abuse 
· Homeopatiske Pain Relief 
· Hva er årsakene til pengespillproblemer? 
· Hvordan identifisere Complex Regional Pain Syndrome