Hva Pathway Har Triphala Target?

Triphala (som kan oversettes som "tre frukter") er en indisk urt med skånsomme og effektive rensing og avgiftende egenskaper. Det er mye brukt i praksis av ayurvedisk medisin og målrettet mot flere sykdommer trasé i kroppen. Ayurveda
Ayurveda har vært praktisert i India i over 5000 år.

Ayurveda er et 5000 år gammelt tradisjonelt system for naturmedisin som oppsto i India og innebærer en integrert, helhetlig tilnærming til helse og velvære. Basert på teorien om at sykdom begynner med påkjenninger eller ubalanser innenfor hver enkelt søker Ayurveda å gjenopprette balanse og harmoni gjennom livsstilsendringer og naturlige terapier.
Pathways

Ifølge integrerende utøveren Pankaj Seth, ND (doktor i naturopathic medisin), gjenkjenner Ayurveda tre veier til sykdom, som hver må nærmet og behandles annerledes. Den første veien er fordøyelseskanalen, knyttet til fordøyelsessykdommer, den andre er den ytre sykdom vei, inkludert hudproblemer, og den tredje er den interne veien, om lidelser i nyrer, lever, lunger og hjerte

Triphala

Triphala er en urte avføringsmiddel og blod rengjøringsmiddel som fjerner giftstoffer fra leveren og kan også redusere kolesterol og høyt blodtrykk. Som sådan, mål det fordøyelsessystemet veien (som et kolon cleanser) og senere påvirker den interne veien (som lever og blod cleanser). Triphala kan være et effektivt middel for en rekke plager, inkludert forstoppelse, dårlig fordøyelse, allergier og vekt vedlikehold problemer (se Resources nedenfor).
Kilder
Blend triphala pulver og vann til lage en urtete.

Triphala kan tas enten i kapsel eller pulverform. Pulveret kan kombineres med vann, og fremstilt som en te. Begge former er tilgjengelig online og på de fleste helsekostbutikker.
Warning

Alle som er gravid eller lider av diaré bør ikke ta triphala.

helse

· Hvordan lese Cholesterol Test Strips 
· Unormal sædkvalitet 
· Hva er syre dårlig? 
· Hvordan oppdage og behandle acid reflux i spedbarn 
· Hvordan sjekke status for Healthy Kids Insurance 
· Bruk av Amoxicillin 
· Herpes utbrudd Informasjon 
· Halsbrann og mage virus 
· Idaho Medicaid Inntekt Grenser 
· Fem gode tips for å velge den beste Teeth Whitening produkter online.