Heat i Physical Therapy

Fysioterapeuter bruke en rekke varme terapi for å fremskynde heling av skadet vev og for å lindre smerte. Varmeputer og varme skaper overflaten irritanter er tilgjengelig på drugstores, men en fysioterapeut har tilgang til varme behandling som bare er tilgjengelige i en terapeutisk setting og kan trenge inn i dypere vev. Heat terapi inkluderer overfladiske varmebehandling som for eksempel fuktig varme pakker eller nedsenking i varmt vann, samt dype oppvarming agenter som ultralyd. Fordeler

Heat øker healing blodstrømmen til stedet av skader, noe som bidrar til skadet vev reparere seg selv raskere. Varme bidrar også løsne opp stramme muskelfibre, så det er spesielt gunstig i et rehabiliteringsprogram når den brukes før stretching og trening. Varme kan også lindre muskelkramper og smerter.
Ultralyd

Ultralyd er en dyp oppvarming modalitet og den mest effektive varmebehandling for de dypere muskler og ledd. Ultralyd varme forbedrer distensibility av bindevev, noe som gjør strekking den skadede kroppsdel ​​enklere. Ultralyd varme er ofte brukt før langvarig strekk eller manuell mobilisering av bløtvev ved fysioterapeut fordi det muliggjør fleksibilitet. Ultralyd benytter lydbølger for å skape mekanisk varme i vevet. Varmen trenger opp til 1 1/2 inches under overflaten av huden, og pasienten ikke generelt føler varmen i særlig grad.
Overfladisk Heat

fuktig varme pakker blir ofte brukt til å gi overfladisk varme til den skadde området med hovedmål om å redusere smerter og betennelser. Fuktig varmepakninger også lindre muskel krampe og fremme generell velvære. Den overfladiske varmen øker blodsirkulasjonen til området for skade. Overfladisk varmebehandling er begrenset til en dybde på ca 1 til 2 cm.
Hot Water Immersion

Mange fysioterapi blant annet et boblebad eller badestamp for varmt vann nedsenking . Varmt vann nedsenking skaper gunstig varme rundt det skadde området og er spesielt effektiv som thermotherapy for større områder av kroppen.
Hensyn

Heat terapi metoder anses passive modaliteter , som betyr at de er brukt, mens pasienten er i ro og ikke krever noen aktiv deltakelse fra pasienten. Derimot, trening og stretching rutiner er aktive former for fysioterapi. Passive modaliteter som varme terapi fremme helbredelse og lindre smerte, men kan ikke ta plassen til aktive former for terapi. Heat terapi metoder alene ikke vil øke styrke eller omfanget av bevegelse. Pasientene bør alltid holde tritt med øvelsene og strekker sin fysioterapeut har foreskrevet.

helse

· Hvilke kvaliteter skal se etter i en optometrist 
· Hvordan behandle skrumplever med vitaminer 
· Medisin for fibroidtumorer 
· Omsorg for barn med Down syndrom Trisomi 21 
· Kalori inntak for menn som ønsker å miste vekt raskt 
· Hva er behandlingen for Skulder subluksasjon? 
· Bruk av Compression Hose Etter Total kneprotese 
· Slik Cure Genetisk Disease
· Adderall Vs. Concerta Side Effects 
· Hvordan Stopp Veggedyr fra å reprodusere