Hva er Veggedyr Midd?

Tanken på bugs blir i sengen med deg rusler bilder av skumle crawly ting som gjør deg ubevisst ønsker å klø deg over alt. Veggedyr er noen ganger forveksles med støvmidd, men de er forskjellige typer skapninger. Mens støv midd avføring kan forårsake allergiske reaksjoner og allergier i de personer som er utsatt, er dette sjelden tilfelle med Veggedyr midd. Veggedyr midd spise og trives på blodet og er utrolig mettende bugs som kan overleve måneder uten fôring. Utseende av Veggedyr

Veggedyr er rødbrun i fargen og ligner de en hake i utseende. I motsetning støvmidd, de er ikke mikroskopisk og kan ses med det blotte øye. Veggedyr kan være så forsvinnende liten som 1,5 mm eller nå så mye som 7 mm i lengde. De er vingeløse og har seks bein.
Plassering av Veggedyr

Veggedyr finnes oftest i andre steder enn sengen, for eksempel i boks ramme, gardiner, bak tapet og sprekker der de lett kan gjemme seg bak stoppede møbler. Etter den utbredte bruken av DDT i 1940 og 1950, var seng bugs ikke så vanlig. De har nok en gang dukket opp igjen med influxes av innvandring i vårt land. Det tar bare ett eller to bed bugs gjemmer seg i klærne til å hjemsøke et helt hus.
Veggedyr matvaner

Veggedyr er grådig eaters og deres mat av Valget er menneskeblod. En metode for overlevelse er at de ikke trenger å mate regelmessig for å overleve. Dette tillater dem å gå i hi ubemerket i ledige boliger og steder hvor en jevn tilførsel av blod kan ikke være lett funnet. Etter fôring, vil en voksen Veggedyr ser mer rødlig i fargen, mens de klare nymfer blir lyse rødt etter en fôring.
Sykdommer og fjerning

For det meste , er veggdyr ikke knyttet til smittsomme sykdommer, men det har vært spekulasjoner om at de er knyttet til Chagas sykdom. Symptomer som feber, trøtthet, muskelsmerter, hodepine, utslett, tap av appetitt, diaré og oppkast er så diffus at det ville være vanskelig å diagnostisere. Fjerne veggdyr er en ubehagelig oppgave, men sulter dem er den beste ruten. Bruk en lufttett plast forsegling på puter og madrasser så Veggedyr midd ikke klarer å mate. Som med lus, vaske alle dine sengetøy i varmt vann og legg dem i tørketrommelen på de hotteste innstillingen. Vakuum hver dag og sørg for å nå små hjørner og sprekker der eggene kan ligge.

helse

· Tegn og symptomer på Bone Cancer i låret 
· Guide to Understanding datablad 
· Spinal artritt 
· Natural Cures For Cancer, årsaker, symptomer og hjem rettsmidler 
· Blood Vessel Ischemic Disease 
· Invisalign bukseseler: See The Truth 
· Hvordan bruke One Touch Ultra 
· Anti aldring og 16 Easy Anti Aging Tips for å se yngre 
· Definisjon av Dual Diagnosis 
· 7 tips for å redusere fett Legs