Null stadium brystkreft behandlinger

Stage 0 brystkreft manifesterer seg i to grunnleggende former og er ofte referert til som "carcinoma in situ." Den første tilstand, kjent som DCIS, er karakterisert ved nærvær av unormale celler isolert i slimhinnen i bryst kanalsystem. Den andre er en tilstand som kalles LCIS, hvor det er unormale celler i brystet lobules. Selv om begge former for scene 0 brystkreft er ikke så invasiv som andre former for kreft, er behandling fortsatt et sentralt tiltak i forebygging av denne sykdommen som kreftceller kan metastaserer til nærliggende vev. Kirurgi

Av alle behandlingstilbud tilgjengelig for null stadium brystkreft, er et kirurgisk inngrep trolig en av de mer vanlige. Og avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, kan det hende du trenger enten en prosedyre som kalles "brystbevarende" kirurgi eller en total mastektomi. Med en bryst-bevaring kirurgi, blir bare en del av brystet fjernet, for eksempel en deig, en kvadrant av bryst eller svulsten og omgivende vev. Med en total mastektomi, blir hele brystet fjernet. Snakk med legen din om hvilken prosedyre som er riktig for deg.
Radiation Therapy

Ofte følgende brystkreft kirurgi, vil du gå gjennom et kurs av strålebehandling. Denne formen for behandling mål pulser av energi, for eksempel gammastråler eller røntgen, på eventuelle gjenværende unormale celler igjen etter operasjonen. Siden energien penetrerer unormalt vev, er den faktiske struktur av cellen skadet, som stopper den raske fordeling og fører de farlige cellene dør. Mens den vanligste formen for strålebehandling er ekstern stråle, kan du i stedet ha intern strålebehandling, der en enhet settes inn i nærheten av unormale celler til å skade deres struktur. Og mye som kirurgi, er den type strålebehandling ofte basert på alvorlighetsgraden av sykdommen din.
Tamoxifen

For noen mennesker, et medikament som kalles tamoxifen brukes i forbindelse med kirurgi og strålebehandling. Tamoxifen er et reseptbelagt legemiddel som faktisk stopper østrogen, påvirker brystet, noe som kan forebygge kreft fra utviklingsland i vevet. Selv om det kan brukes til begge kjønn, synes det å være langt mer gunstig hos kvinner som lider av null scenen ductal brystkreft.
Clinical Trials
p Hvis kirurgi, stråling og tamoxifen ikke klarer å gi positive resultater, er neste alternativ vanligvis noen form for klinisk utprøving. Selv i fase 0 brystkreft, kan denne form for behandling være fordelaktig. Imidlertid innebærer det vanligvis en annen kombinasjon eller sekvens av de behandlingstilbud som allerede er beskrevet. I noen situasjoner kan du være kvalifisert for en annen form for klinisk utprøving, så snakk med legen din om disse studier tilgjengelig i eller rundt ditt område.

helse

· Breast Cancer Faktaark 
· Hvordan å tykne og regrow tynt hår 
· Ernæringsmessige behov for diabetiker Barn 
· Recovery fra en Vaginal Hysterectomy 
· Bright Star Smile Tooth whitener penn! Kjøp Lysere stjerne Smile Teeth Bleking …
· Effektive gikt behandlinger: Kan gikt Supplements kurere gikt 
· Hvordan Heal the Skin Etter Scarlet Fever
· Helsemessige fordeler av amerikansk ginseng 
· Paxil Side Effects 
· Hva er JCAHO?