Naturopathic kreft behandlinger

naturmedisin er en alternativ medisin som involverer behandlinger som konsentrerer seg om å bruke naturlig rettsmidler som gjør at kroppen til å helbrede seg selv. Naturopathic kreft behandlinger favorisere bruker en minimal mengde av kirurgi eller medikamenter. Naturopathy praktiseres med autoriserte leger og består av diagnostisering, behandling og forebyggelse av humane sykdommer og lidelser ved å bruke naturlige terapeutiske materialer og metoder. Akupunktur

Akupunktur har vært brukt som en naturopathic kreftbehandling. Med akupunktur, er små nåler strategisk plassert på ulike trykkpunkter på pasientens kropp. Akupunktørens kan justere trykket av nålen stimulering og teknikken for den type kreft han behandler. For en kreftsvulst, behandler akupunktør pasienten for en størknet blod mønster og vil bruke blod stimulerende teknikker. Suksess for behandling av kreft med akupunktur har vært begrenset fordi mange kreftpasienter ikke søke alternative behandlinger for kreft deres før de senere stadier av sykdommen, etter andre tradisjonelle metoder har mislyktes.
Herbal Medicine

kinesisk urtemedisin er en naturopathic kreftbehandling som behandler symptomene på en sykdom heller enn selve sykdommen. Utøvere forsøke å behandle og forebygge ubalanser som er forårsaket av kreft ved å kombinere ulike planteekstrakter, urter og mineraler, for eksempel ginseng, grønn te og ginkgo. Urte kombinasjoner er ment å behandle og forebygge infeksjoner, hormon forstyrrelser og ulike former for kreft. Urtemedisin er ikke ment å kurere kreft. Den er ment å bli brukt sammen med andre behandlinger, slik som kjemoterapi og stråling. Naturmedisinere mener deres urtemedisiner vil hjelpe kontroll smerte, vil hjelpe med bivirkninger av de tradisjonelle kreftbehandling og vil bidra til å stoppe svulsten sprer seg og vokser. Urtemedisin har også som mål å bygge immunitet mot kreft.
Homeopati

Homeopati er en naturopathic kreftbehandling som behandler personens kropp og sinn samtidig. De som praktiserer homeopati tror at legemet og tankene er slik koblet til hverandre at sykdommer som kreft blir ikke herdet inntil pasientens karakter og følelsesmessige tilstand er adressert. Homeopati vil faktisk ikke behandle kreft, det vil behandle kreft pasient. Den forsøker å stimulere pasientens eget ønske om å bli helbredet å starte helbredelsesprosessen i bevegelse. Tradisjonell medisin ønsker å ødelegge kreftsvulst, mens homøopati ønsker pasienten å ødelegge svulsten gjennom sin vilje i en mind-over-saken typen behandling.
Clinical Nutrition

klinisk ernæring er en naturopathic kreftbehandling som er billig og bidrar til å forsinke eller hindre igangsetting av kreft. Kliniske ernæringsfysiologer hevder at sukker feeds kreft, og de tilbyr kosthold og kosttilskudd for å oppmuntre pasienten til å spise sunnere og innta de riktige næringsstoffene til å sulte kreftcellene. Nutrition terapi er ment å tvinge pasientens kropp for å bli mindre i stand til å støtte kreftsvulster. Nesten halvparten av kreftpasienter dør av underernæring.

helse

· Hva som forårsaker magesår? 
· Hjerte Sunn mat Gave Basket
· Om Pink Eye 
· Slik unngår du at Butt Sår i kreftpasienter 
· Tannstein 
· Hvordan behandle Intern Scar Tissue med Barley 
· Den beste behandling for prostatakreft 
· Hvordan Fukt Kontakter 
· Herding panikkanfall: Følg Five Natural Steps 
· Hva er betydningen av kjemoterapi?