Gamma Strålebehandling for livmorhalskreft

Livmorhalskreft er preget av ukontrollert vekst av celler lining livmorhalsen. The National Cancer Institute rapporterer at livmorhalskreft er en av de vanligste kreftformene som påvirker kvinner. Til tross for ingen fullstendig kur, ulike behandlingsformer er tilgjengelig, inkludert gammastråling for å kontrollere kreft celledeling. Funksjoner av gammastråling

gammastråling behandling metoden innebærer å bestråle kreftcellene med høyenergi gammastråler for å ødelegge og drepe ondartede celler og dermed avverge deres påfølgende metastaser i kroppen.

Time Frame

tidsramme for gammastråling er forskjellig fra pasient til pasient, men i de fleste tilfeller kan du bli utsatt for stråling regelmessig for to eller tre måneder
Fordeler

Gamma stråling er gunstig spesielt til eldre kvinner berørt med livmorhalskreft og for dem som er i stand til å gjennomgå en operasjon på grunn av hjerte plager og andre medisinske tilstander.
bivirkninger

Håravfall, appetitt tap, utslett og irritasjoner og trøtthet er noen av bivirkningene du kan oppleve etter å ha gjennomgått gammastråling.

med forholdsregler

Leger anbefaler å minimere eksponering for sol stråling og miljøgifter, mens under gamma strålebehandling.

helse

· Hvordan behandle Red Ink Tattoo reaksjoner med YAG Laser 
· EPJ Savings Go Beyond tid og penger 
· En guide til ulike øyeskader 
· Chiropractic Care for en klemt nerve 
· Hvordan bruke EMLA 
· Slik gjenoppretter fra Brystreduksjon 
· Lymfom Symptomer hos et barn 
· Best Dental Plan 
· Hva er årsakene til Calf Pain? 
· Vitaminer kan hjelpe Fight Håravfall