Zyrtec bivirkninger på prostata

Zyrtec er en over-the-counter antihistamin som behandler allergier av de øvre luftveiene. Den aktive komponent er cetirizin hydroklorid, en H 1-reseptor antagonist som hemmer produksjonen av histaminer. Pasienter med prostata problemer bør unngå å ta Zyrtec-D formulering Indikasjoner

Zyrtec brukes til å behandle sesongmessige allergisk rhinitt forårsaket av pollen, ragweed, dyr dander, støvmidd og muggsopp. Det er også effektiv for behandling av nysing, rhinorrhea, kløe og rennende og røde øyne.
Zyrtec-D

Zyrtec-D kombinerer 5 mg av cetirizin hydroklorid med den nasale dekongestant pseudoefedrin-hydroklorid (HCI), en vasokonstriktor middel. Alvorlige bivirkninger forbundet med pseudoefedrin HCI inkluderer vannlating problemer.

Bivirkninger av pseudoefedrin HCI

Bivirkningene av pseudoefedrin HCI omfatter svimmelhet, oppstemthet, hallusinasjoner, vertigo og vannlatingsproblemer.
Zyrtec-D og Prostata

Pasienter med en forstørret prostata bør unngå å bruke Zyrtec-D på grunn av pseudoefedrin HCI, som har en effekt på væskeansamlinger. Pasienter som har problemer med vannlating heller ikke bør ta Zyrtec-D.
Forstørret prostata og Antihistaminer

Pasienter med en forstørret prostata eller som har problemer med vannlating kan trygt ta vanlig Zyrtec , som mangler den decongestant. De kan nyte den påviste fordelene av antihistamin cetirizin hydroklorid.

helse

· Foot Drop Symptomer og Broken Leg 
· Hva er envenomation Protocol 
· Hvordan Wrap en håndleddet etter operasjonen 
· Fordelene med HGH Hva er de? 
· Hva er fordelene med BuSpar? 
· Nioxin Shampoo For Tynning Hair 
· Hvordan håndtere stress og komme gjennom tøffe tider 
· Innlegg skaper depresjon Symptomer 
· Behandlingstilbud for Breast Cancer hos eldre 
· Hva er årsaken til Nervesmerte i leggen?