Forskjellen mellom Alzheimers sykdom og demens

Alzheimers sykdom og demens er ofte forvirret. Alzheimers er en sykdom som fører til forverring av hjernevev, som fører til en nedgang i kognitive og sosiale evner. Demens er en gruppe av symptomer som også kan forårsake hukommelsestap og andre psykiske funksjonsnedsettelser. Alzheimers sykdom er den vanligste årsaken til demens, sto for 60 prosent til 70 prosent av alle tilfeller. Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom fører til hjernen degenerasjon og tap av evner er nødvendig for å fungere i dagliglivet. Det oppstår vanligvis hos personer i alderen 65 år eller eldre, men noen arvelige former for Alzheimers kan manifestere seg så tidlig som i en pasients 30s. Den eksakte årsaken eller årsakene til Alzheimers er ukjent, men det er antatt av forskere for å ha biologiske, livsstil og genetiske årsaksforhold faktorer.
Demens

Demens er en gruppering av symptomer at påvirke hjernen og fører til problemer med å utføre grunnleggende daglige funksjoner. Selv om Alzheimers sykdom er den vanligste typen demens, er det flere andre typer, og demens symptomer ofte avhenge av deres underliggende årsaken. En god tommelfingerregel om demens er at det indikerer et problem med mer enn én hjernefunksjon. Non-Alzheimers årsaker til demens, men er ikke begrenset til Creutzfeldt-Jakobs sykdom, Huntingtons sykdom og HIV.

Symptomer

Fordi Alzheimers er en årsak til demens, begge forholdene dele mange symptomer. Disse delte symptomer er hukommelsestap, personlighet endringer, hallusinasjoner, agitasjon og vanskeligheter med planlegging, kommunikasjon og motoriske funksjoner. Personer med Alzheimers kan også vise humørsvingninger, sosial tilbaketrekning, angst, depresjon og aggressivitet. En kvalifisert lege vil være i stand til å diagnostisere om en pasient lider av Alzheimers sykdom eller demens.
Diagnose

Mennesker som har symptomer på Alzheimers sykdom eller demens bør kontakte lege umiddelbart. Leger kan bruke flere metoder, for eksempel blodprøver, nevropsykologiske tester, mental status tester og hjerneskanning for å diagnostisere demens 90 prosent av tiden. Om det er ingen kjent kur for Alzheimers, er behandling for Alzheimers symptomer. Og hvis demens uten Alzheimers er diagnostisert, er det ofte mulig å behandle eller reversere de negative effektene.
Behandling

Demens er ikke alltid permanent og, avhengig av den underliggende føre, kan noen ganger bli forhindret eller behandles. Noen demens, slik som forårsaket av vitamin-mangel eller en hjernetumor, kan behandles ved å behandle det underliggende problemet. Som for Alzheimers, er det ingen kjent behandling med evnen til å bremse utviklingen av sykdommen etter utbruddet, men flere FDA-godkjente legemidler er tilgjengelige for å bekjempe symptomene.

helse

· Hvordan forebygge blodpropp 
· Hvordan kan jeg Slow Down My Metabolism? 
· Vil Bed Bugs spre sykdom? 
· Krav til en Medicaid Application 
· Skinne Instruksjoner 
· Et svar på dine bønner: Reise Rullestoler 
· Har hairgenesis arbeid? 
· Hvordan bestiller jeg guidebøker fra Weight Watchers Weight-Loss Program? 
· Tegn på Cerebral Anoxia
· Hold deg frisk, leve lenger: Følg godt kosthold Chart