Hvordan forklare Anorexia til familie og venner

Den vitenskapelige definisjonen av anorexia nervosa, en spiseforstyrrelse preget av lav kroppsvekt, lav selvtillit, psykiske problemer og forvrengt kroppsbilde, er lett å forklare. Mange synes det er vanskelig å snakke om anoreksi og hvordan det påvirker dem med andre. Instruksjoner
en

Forklar til venner og familie at anoreksi ofte stammer fra et større problem for eksempel kontroll problemer, perfeksjonisme eller depresjon. Begrense matinntaket eller sultne selv skjer som en del av de større problemene.
2

Fortell dem nær deg at du går gjennom et veldig reelt problem. Anoreksi er mer enn bare tro at du er litt overvektig, og selv om du ønsker å bli bedre, du har fortsatt en frykt for å få enda normal vekten tilbake.
3

Be om støtte. Be din familie til å bli med deg i terapi for å bedre forholde seg til deg og lære hvordan du kan hjelpe deg å nå dine mål. Familie og venner kan aldri forstå, men la dem få vite at det er greit, deres støtte betyr like mye.
4

Fokus på følelsesmessige problemer når du snakker med folk du er nær, i stedet for å fokusere på utseende.
5

Snakk om skammen knyttet til en spiseforstyrrelse, og ber om at venner ikke gjør narr av anoreksi eller tvinge deg til å spise. La dem vite at du jobber for å være sunn og vil at de skal behandle deg som normalt.
6

Fortell venner og familie at du vil være tilbake til det normale etter hvert, men problemet vil ikke forsvinne før du håndtere de underliggende problemene.

helse

· Hvordan Raise HDL kolesterol nivå 
· Dental Marketing Made Easy 
· Ovulex Vs. Clomid 
· Hvordan ta Cabergoline 
· Hvordan gi førstehjelp Under en diabetiker Emergency 
· Om mindre hjerneslag Symptomer 
· Los Angeles Finer Tannlege 
· Hvordan bli kvitt mandel Stones - eliminere mandel Stones For Good 
· Impact Of Radon forårsaker lungekreft 
· Hvordan finne Schizofreni Supported Employment