Cold-Induced Astma hos barn

Ni millioner barn i USA er plaget med astma, og fordi deres luftveier er på en mindre skala enn for en voksen, kan astma være så mye mer alvorlig. Når været blir kaldere og luften bærer en chill, kan et barns astma symptomene forverres. Som luft som kommer inn i lungene tar en dukkert i temperatur, er histaminer utgitt som forårsaker astma symptomer som, hoste og tungpustethet. Hva er astma?

Ifølge MayoClinic, er astma forårsaket av en betennelse i bronkiene. Sammen med betennelse kommer luftveier innsnevring, som er en innstramming av musklene som omfatter luftrom. Disse to scenariene er det som gjør det vanskelig å puste for astmatikere. I noen astmatikere, er overflødig slim som kan være ganske tykt slim produsert av kjertlene. Dette tykt slim skaper en ekstra hindring for både barn og voksne med astma.
Cold Air

Når barn blir utsatt for kulde, tørr luft i vintermånedene, den astmasymptomer at de regelmessig opplever kan intensivere. Ifølge American Lung Association, barn med kuldeindusert astma er spesielt utsatt på en kald, vindfull dag. Den kalde vinden kan hisse opp pollen og spre den gjennom luften, irriterende barnets luftveier. I den samme respekt, regn som oppstår under den kalde årstiden kan produsere støpeformer som ytterligere kompliserer et barns astma symptomer.
Winter virus

Flu og luftveisinfeksjoner kjøre frodig i de kalde månedene, spesielt i skolen. Det er svært viktig at foreldre til barn i skolealder med alvorlig astma ta forholdsregler for å holde barnets symptomer i sjakk i løpet av vinteren. The American Academy of Allergy Astma og immunologi rapporterer at barn med astma er utsatt for "syncytialt virus (RSV) og influensa, som begge er ofte spres i vintermånedene, og kan utløse astma. Forebygging er nøkkelen til å unngå overføring av begge disse virusene. Derfor er familiene til astmatiske barn oppfordres til å engasjere seg i riktig håndvask, unngå nær kontakt med andre som viser tegn på sykdom og holde immunsystemet sterkt ved å opprettholde en sunn livsstil som inkluderer å få nok hvile og spise sunn mat .
Trening

Kald luft kan føre til en tilstand som kalles utøve indusert astma (EIA). Derfor er det ekstremt viktig for lærere og trenere å være klar over den potensielle risikoen for at barn med astma ansikt i vintermånedene. Ifølge University of Michigan Health Systems, kan bruk av en rask lindring medisiner i minst 15 minutter før utendørs trening i stor grad redusere risikoen for et barn opplever astma symptomer assosiert med kaldt, uteluft. Iført en maske mens du trener utendørs i kaldt vær kan også bidra til å varme opp luften før barnet puster det inn
Relocation

Foreldre til barn med kulde-indusert astma kan føle seg tvunget til å flytte til varmere strøk. Men, kan flytte til en ny klimaavtale noen ganger bli møtt med skuffelse. Med varmere vær kommer en økning i planter og insekter. Noen familier opplever at at innføringen av høyere pollen nivåene har de samme negative effekter på barns astma som kald luft. I et nøtteskall, hender det at foreldrene finner ut at ved å flytte de handle en astma trigger for en annen. Som Allergi Nurse forklarer, er det ingen plass at en familie kan flytte til som er helt "astma fri".

helse

· Kollagen Disease 
· Hvordan få gratis eller Low-Cost medisiner 
· Når babyer har Høring Unormalt 
· Lav Karbohydrat Oppskrifter I Atkins Diet 
· Boost Your Health, Loose Din vekt med Acai 
· Hvordan å miste vekt Med **** 
· Hvordan få en medisinsk Typing Job 
· Er Plantar fasciitis arbeidsrelatert ? 
· Lag din Chiropractic Practice Unik 
· Filmappe Games i Color for studenter med autisme