Hvordan ta Vitamin B Complex å hjelpe med bulimi

Mens alle vitaminer er viktig for folk som lider av bulimi, B-kompleks spesifikt kan hjelpe med visse problemer knyttet til spiseforstyrrelser. Siden vitamin B manglene er knyttet til humørsvingninger og andre følelsesmessige problemer, eksperter mener det er mulig at disse manglene kan bidra til utbruddet av bulimi. På den annen side, utarmer bulimi lagringen i visse B-vitaminer, så det er viktig å konsumere dem på daglig basis. Du trenger:
Vitamin B kompleks (inkludert B12, B6, B3, B1 og B5)
B kompleks injeksjon (kan være nødvendig)
Appelsinjuice
Vis flere instruksjoner

en

Ta en vitamin B kompleks snarere enn å ta alle B-vitaminer hver for seg, som de jobber bedre sammen.
2

Kontroller at balansen av alle vitaminer i B-komplekset er høyre. Noen multi-vitaminer kan favorisere B12 og B6, men inneholder små mengder av andre B-vitaminer. B-vitaminer som er noen ganger ikke er inkludert i høyere doser inkluderer B3 (bra for følelsesmessig stabilitet), folsyre (for å beskytte mot anemi) og B1 (for å hjelpe med gastrointestinale forstyrrelser).
3

Ta vitamin B12 for å hjelpe kroppen din takle konsekvensene av malabsorpsjon. Personer som lider av bulimi enten kaste opp maten før den har en sjanse til å bli absorbert av kroppen eller misbruk avføringsmidler, som kan hindre opptaket av vitaminer og mineraler. Et lavt nivå av vitamin B12 kan forbedre redusert refleks reaksjoner, anemi og svakhet.
4

Bruk en B-kompleks for å hjelpe med tretthet og fysisk stress, og å støtte immunforsvaret. Siden bulimi fører til både fysisk og psykisk stress, kan en B-kompleks bidra ved å fremme sunn nerve funksjon, støtte den immunsystem og skyve produksjonen av stresshormoner.
5

Kontroller at komplekset har en høy konsentrasjon av vitamin B5, som hjelper forbrenne fett og mater kroppen, selv om opptaket er ikke perfekt.
6

Betrakt et B-kompleks injeksjon hvis du lider av alvorlig mangel symptomer. Dette må gis av en lege eller en sykepleier og det vanligvis består av to doser, med forsterkninger gitt en gang i måneden inntil symptomene forsvinner. Dette er spesielt viktig hos personer som har en alvorlig mangel på B12 (som kan verifiseres av en test).
7

Ta en B-vitamin kompleks dersom du bruker diuretika eller avføringsmidler, fordi de hjelper Kroppen avtale med lav kalium og sink ved å samhandle med andre næringsstoffer.

helse

· Hvordan forberede for en Hail Storm 
· Leuprolide Behandling 
· Hva er en Candida albicans gjær infeksjon? 
· Behandling Tilbake akne naturlig tre At Home rettsmidler som Work 
· Svovel som en homeopatisk medisin 
· Gode ​​Snacks for Kids med bukseseler 
· Behandling med antiretrovirale legemidler 
· Meticillinresistente Staphylococcus Aureus Symptomer 
· Blærekreft Diet 
· Medisiner for bronkitt Symptomer