Kan Hjertebank skade hjertet ?

En hjertebank er en flagrende følelse i brystet forårsaket av hjerte. Mens de er alarmerende , hjertebank er vanligvis ufarlige . Vanlige årsaker til hjertebank

De vanligste årsakene til hjertebank er stress, angst , trening, koffein , nikotin , feber og visse legemidler som kalde medisiner og astma inhalatorer . Kvinner opplever også hjertebank relatert til hormonelle endringer som oppstår under menstruasjon , overgangsalder eller graviditet .
Andre årsaker

Sjelden , hjertebank oppstå på grunn av en underliggende medisinsk tilstand , inkludert hyperthryoidism eller arytmi .
Diagnose

Ofte kan legen diagnostisere hjertebank bare ved å lytte til ditt hjerte med et stetoskop . I andre tilfeller kan det være nødvendig å ha en EKG , ekkokardiogram eller brystet X - ray for å utelukke eventuelle potensielt skadelige underliggende forhold .
Effekter
p Hvis ditt hjerte hjertebank er ikke på grunn av en underliggende tilstand , vil de ikke skade hjertet , men hvis de er et tegn på noe annet, det er en mulighet for hjertesvikt eller hjerteinfarkt
Hensyn
.
p Hvis hjertebank er plagsomme , kan du prøve å begrense stress og sentralstimulerende stoffer som koffein , foreslår Mayo Clinic.

helse

· Dental Disease & hjertesykdom 
· Reynaud syndrom behandling 
· Ibandronsyre Side Effects 
· Hvordan identifisere Asperger syndrom 
· Faktiske Detaljer På Ytre Hauger curability 
· Gratis Online Vekttap programmer Anmeldelser 
· Teeth Whitening akseleratorer 
· Lag din Ull (og ullundertøy) Siste Lengre 
· Effekten av røyking på eldre 
· Den beste måten å Beat The Flu