Down syndrom og depresjon

Ifølge National Down Syndrome Congress, om lag 7 prosent av mennesker med Down syndrom, hvor et ekstra kromosom forårsaker fysiske misdannelser og kognitiv svekkelse, lider av depresjon. Betydning

Selv om folk med Downs syndrom er mindre sannsynlighet for å uttrykke følelser av depresjoner, symptomer på depresjon vil manifestere i tretthet, tap av interesse for mat og aktiviteter og humørsvingninger.
Misforståelser

Personer med Downs syndrom kan ikke ha den mentale fasiliteter for å håndtere situasjoner som dødsfall eller andre traumatiske hendelser. Også voksne med Down syndrom har en tendens til å føle seg sosialt isolert.
Warning

Noen mennesker kan ikke gjenkjenne symptomer på depresjon hos personer med Down syndrom, og vil bare tillegge depressive atferd som en del av tilstanden.
Forebygging /løsning

Ifølge National Down Syndrome Congress, er den beste måten å behandle depresjon praktisere en forebyggende tilnærming der personen med Down syndrom føles de har en viss kontroll over sine liv.
Hensyn

Personer med Down syndrom har en tendens til å være mindre deprimert hvis de har struktur i sitt liv og aktiviteter som hindrer kjedsomhet.


Referanser
  National Down Syndrome Congress

helse

· Kjøtt og meieriprodukter øke risikoen for prostatakreft Symptomer 
· Hvordan identifisere Unnvikende personlighetsforstyrrelse 
· Hvorfor folk foretrekker Bruk Herbals å slutte å røyke 
· Vi lever og dør på cellenivå. Hvordan Heal Vår kroppen selv? 
· Hvordan spise Right
· Avhør The Safety Of Teeth Whitening 
· Symptomer på Mono i Voksne 
· Hvordan få noen som hadde en Stroke å snakke Igjen 
· Hvordan holde en Cast Dry 
· Hvordan bli kvitt lopper bor hos deg