Opphisset depresjon behandling

Når folk tenker på en diagnose av depresjon, de vanligvis bilde sløvhet, mangel på energi, utmattelse og lav motivasjon. Det er en annen form for depresjon, men kalt agitert depresjon som manifesterer seg i en helt annerledes måte. Viser anfall av angst, sinne og uro er alle symptomer på en tilstand som kalles opphisset depresjon. Som tidligere ble kalt melankoli agitata, er det nå omtales som både opphisset depresjon og blandet mani. Historie

Pasienter diagnostisert med agitert depresjon eller blandet mani tidligere har blitt diagnostisert med en alvorlig depressiv lidelse. Agitasjon vises alt fra uker til måneder etter utbruddet av den depressive tilstand. Kriteriene for å imøtegå en slik diagnose omfatter følgende kombinasjon av symptomer. Det må først ha vært en episode med alvorlig depresjon kombinert med to av disse faktorene:. Motor agitasjon, alvorlig indre spenning, og /eller perioder med ukontrollerbare racing tanker
Typer

Ifølge American Journal of Psychiatry, er opphisset depresjon ofte funnet i mennesker diagnostisert med bipolar lidelse. Det anslår at nesten 20 prosent av bipolar lidelse pasienter også har agitert depresjon.
Psykoterapi

Selv om medikamentell behandling vil være nødvendig å behandle en pasient med diagnosen opphisset depresjon, er det viktig at han også søke regelmessige psykoterapi økter med en psykolog dyktig i denne formen for depresjon. Øktene bør foregå ukentlig i starten, og muligens redusert til annenhver uke når tilstanden synes å være under en viss kontroll.
Psykostimulerende

En form for medisiner som brukes i behandling av agitert depresjon er psykostimulerende. Siden psykostimulerende har en hurtig innsettende i kroppens kjemi, får de til å arbeide raskt og kan tas på ubestemt tid. Metylfenidat er blant de mer populære alternativene for psykostimulantia.

Når du tar noen form for narkotika for opphisset depresjon, er det viktig for pasienten å holde regelmessige avtaler med en psykiater i tillegg til terapitimer hos psykolog. En psykiater er lisensiert til å foreskrive slike medisiner, og kan diskutere bivirkninger og doser med pasienten.
SSRI

SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) er svært effektive depresjon medisiner kjent for å behandle opphisset depresjon. De omfatter, sertralin og citalopram. Det er flere andre også. SSRI har vist seg å være godt tolerert av de fleste pasientene, og mer enn 70 prosent av pasienter med agitert depresjon som behandles med SSRI oppnå suksess i sin behandling plan, ifølge en artikkel av Dr. Robert L. Fin (Baylor University Medical Center Proceedings , depresjon, angst og Delirium i dødssyk pasient, Robert L. Fin, MD;. april 2001)
Sedatives

Mens de fleste leger ikke liker å foreskrive sedativer til pasienter (sedativer tendens til å gjøre de fleste pasienter meget sløv), er det visse ganger når det er behov for behandling av agitert depresjon. De vanligste valgene foreskrevet av psykiatere er haloperidol, risperidon og olanzapin. Pasienter vanligvis bygger opp en toleranse for disse stoffene, som lindre apati symptomer, men de snart finner de trenger at dosen økes. Dette begynner syklusen av apati igjen.
Utfall

De fleste tilfeller av agitert depresjon kan effektivt behandles med en kombinasjon av behandlinger som terapi. Tett oppfølging av en terapeut og psykiater, samt konsulterer med pasientens lege, tilbyr den beste muligheten for en full gjenoppretting.

helse

· Naturlig rettsmidler for skjoldbrusk Problemer 
· Hva er behandlingen for Poison Ivy? 
· Velge en ocularist 
· Noen av de mange faktorene i Womens Håravfall 
· Pengeinnsamling for kreftbehandling 
· Viktige prinsipper for Abdominal Workout å være vellykket 
· Fosamax Koblet til Femur Frakturer 
· Hvordan diagnostisere en Black Tongue 
· Hvorfor Yoga Diet er et alternativ Dietary Pattern 
· Mild Stroke Recovery