Legemidler brukt til behandling Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk sykdom som forårsaker lider hele kroppen verkende eller brennende smerter og tretthet. Plasseringen, alvorlighetsgrad og intensitet kan variere fra person til person og fra dag til dag. Det er ingen medikamenter som er spesielt laget for å behandle sykdommen, men stoffer som brukes til å behandle andre lidelser har vist seg å lindre symptomene fibromyalgi. Analgetika

Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler eller NSAIDs, har hjulpet lider av fibromyalgi, selv om det ikke er en inflammatorisk sykdom. I hvilken grad disse stoffene gi lindring varierer. Fordelen er avhengig av hvor alvorlig smerte pasienten opplever. Analgetika brukes til å behandle generell smerte og stivhet, så disse medisinene ville fungere best for de med svak til moderat ubehag.
Opioider

Vanligvis foreskrevet som en siste utvei når andre behandlinger har ikke bedret pasientens livskvalitet, er narkotiske stoffer som Vicodin, Oxycontin, Percocet og Darvocet anbefales. De brukes til å behandle akutt, blusse opp og innbrudd gjennom fibromyalgi smerter. Smertestillende medikamenter også kan absorberes gjennom huden og inn i blodstrømmen med en lapp smerte. Disse stoffene kan være svært vanedannende og må overvåkes godt av legen din.
Injeksjoner

"Tender punkt smerte" refererer til områder på kroppen som skadet så mye at de ikke kan røres. Disse muskel "knop" kan noen ganger behandles med triggerpunkt-injeksjoner. En lokal bedøvelse eller kortikosteroid brukes for sterke smerter.
Antidepressiva

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, arbeid ved å øke nivåene av den kjemiske seratonin og holde den i systemet lenger. Dette hjelper pasienter kontroll smerter, sover bedre og lette depresjoner. Brukte narkotika er trazodone, sertralin, citalopram og doxepin.
Muskelavslappende

muskelrelakserende bidra til å minimere muskelkramper og smerter. Fordi de er sederende medikamenter, de er best administrert ved sengetid. Den hyppigst forskrevne muskelavslappende er flexeril. Klonopin er en anti-angst narkotika og som Valium, har muskelavslappende egenskaper. De kan være foreskrevet for å hjelpe fibromyalgi pasienter føler roligere og dermed håndtere bedre med smerter.

helse

· Hva er Symptomatisk Myelomatose? 
· Topicals vil hjelpe leddgikt 
· Triage Tips 
· Velg den beste Lethbridge kjeveortopeder 
· Hvilke tester kan gjøres for å se blokkerte eggledere? 
· Bivirkninger av vitamin B Complex Med Zoloft 
· Pain Relief Bruke Steinbit Oil 
· Hva er leverkreft? 
· Tegn på Breast Cancer 
· Symptomer og rettsmidler for acid reflux (GERD) og halsbrann