Om regjeringen finansiering for funksjonshemmede pensjonister

Flere offentlige programmer gir støtte til funksjonshemmede pensjonister. For å finne ut om de kvalifiserer for trygd eller Medicare , bør seniorer kontakte Social Security Administration på 800-772-1213 . For å finne ut om de er kvalifisert for Medicaid , bør seniorer kontakte byrået som administrerer Medicaid i fylket der de bor . Trygdeytelser

Social Security tilbyr flere fordeler for pensjonister og funksjonshemmede. Pensjonister som jobbet og betalt inn Social Security i det siste vanligvis kvalifiserer for pensjonsytelser . De som blir uføre ​​før pensjonsalder kan kvalifisere for Social Security Disability Insurance ( SSDI ) . De som ikke kvalifiserer for SSDI eller pensjonisttilværelse fordeler kan kvalifisere for Supplemental Security Income ( SSI ) .
Medicare

Medicare tilbyr helseforsikring for pensjonister. Folk som kvalifiserer for SSDI eller SSI kan også motta Medicare etter at de har kvalifisert seg for disse fordelene for 2 år .
Medicaid

En statlig administrert program , Medicaid betaler for medisinsk behandling for pensjonister med lave inntekter og begrensede ressurser . Mange funksjonshemmede også kvalifisere for Medicaid selv før de fyller 65 år . Deaktivert pensjonister kan kvalifisere for både Medicare og Medicaid , i så fall Medicaid vil betale for ting Medicare ikke dekker .

helse

· Hvordan fikse en Verizon Razzle som fryser Up
· Behandling Fungal Tånegler: The Noveon Laser 
· Elliptiske Exercise Machine: 3 ulike design som er best 
· Hvorfor såre muskler trenger ikke å gi dere smerte Anymore 
· Hva er Augmentation? 
· EPJ: Tilpasning Work Flow At The Practice 
· Hair Tynning | Herbal rettsmidler for Hair Tynning 
· Mens Hudpleieprodukter feiler stort - Så gjør dette 
· Hvordan leve med HPV 
· Hva er behandlingen for Svovel Water?