Vertigo Disease Treatment

Vertigo forårsaker en person til å føle seg ustødig eller tror at ting rundt dem er i bevegelse. Vertigo er forskjellig fra vanlig svimmelhet som alle opplever fra tid til annen. Benign paroksysmal posisjonell vertigo (BPPV) er den mest utbredte lidelse som fører til svimmelhet. Når den beveger seg inn i visse stillinger, oppstår mild til moderat svimmelhet. Enkelte partikler få fast i deler av øret der de forårsaker følsomhet for bevegelse og er ikke reabsorbed av indre øret væske. En annen vanlig årsak til svimmelhet er Ménières sykdom, en tilstand der problemer med det indre øret forvrenger sanseopplevelser. Mange behandlinger finnes for vertigo. Canalith reposisjonering Prosedyre for BPPV

Canalith reposisjonering prosedyre utføres i et legekontor og innebærer å bevege hodet sakte inn i ulike posisjoner. Disse bevegelsene hjelpe overføre partiklene forårsaker svimmelhet fra en del av øret til en annen del der de ikke vil være tungvint og hvor det indre øret væske kan lettere absorbere dem. Noen mennesker opplever lindring innen en eller to økter, mens andre kan trenge flere besøk før følelsen bedre. Legen vil lære deg hvordan du utfører bevegelsene hjemme
Canalith Prosedyre for BPPV

canalith prosedyren er vanligvis effektiv for behandling av BPPV;. Men det gjør det ikke alltid fungerer. Hvis metoden unnlater å arbeide, blir en kirurgisk prosedyre anvendt ved hjelp av et ben plugg for å stenge av den delen av det indre øret forårsaker svimmelhet. Denne prosedyren holder halvsirkelformet kanalen fra å reagere på partikkel bevegelser eller noen form for hodebevegelser. Nitti prosent av mennesker er vellykket behandlet, mens færre enn 5 prosent opplevelse hørselstap.

Vertigo Medisiner for Ménières sykdom

Legemidler som brukes mot reisesyke kan hjelpe behandle svimmelhet forårsaket av Ménières sykdom. De vanligste medikamentene er meclizine (Antivert) og diazepam (Valium). De kan redusere den roterende følelse og forebygge kvalme og oppkast. Anti-kvalme medisiner som prochlorperazine er også brukt.
Middle Ear injeksjoner for Ménières sykdom Utførte Vertigo

Visse medisiner kan injiseres i det indre øret å lindre symptomer på vertigo.

Gentamicin er et antibiotikum som kan redusere antall vertigo angrep så vel som deres intensitet. Gentamicin er giftig for det indre øret, og det er en risiko for ytterligere hørselstap. Steroider også redusere episoder. Steroider er ikke så effektiv som gentamicin, men presentere en redusert risiko for hørselstap.
Kirurgi for Ménières sykdom Utførte Vertigo

Mange kirurgiske alternativer er tilgjengelige for folk med Ménières sykdom som ikke opplever lindring fra vertigo angrep via annen behandling.

Endolymphatic sekker er ansvarlig for å kontrollere væskenivået i det indre øret. Endolymphatic sac kirurgi behandler vertigo ved å redusere væske-produksjon og øke absorpsjonen.

Labyrinthectomy er en mer drastisk operasjon hvorunder en del av eller hele det indre øret er fjernet. Dette vil eliminere høre i de berørte øret og brukes bare i tilfeller hvor en person nærmer seg komplett hørselstap eller allerede har det.

Vestibular nerve delen kirurgi kutter nerven som forbinder sensorer av balanse og bevegelse i øret til hjernen. Det behandler vertigo og kan bevare hørselen på det berørte øret.

helse

· Hvordan vite om du har Strep Throat 
· Mindre vanlige tegn på Appendisitt 
· Slik unngår du at Telangiectasia Ataksi 
· Forholdet mellom migrene og hjertesykdom 
· Medicaid dekning grenser for Service Animals 
· Informasjon om Antidepressiva 
· Årsaker til Udifferensiert Schizofreni 
· Hvordan kan en psykoterapeut NY hjelpe deg? 
· Jo mer du vet - Hva er de totalkolesterol Numbers 
· Hvordan bruke tape på en Finger