Slik håndterer macula degenerasjon

Aldersrelatert macula degenererte (AMD) forekommer oftest hos eldre individer, og det første symptomet er vanligvis uskarphet i sentrum av deres synsfelt. To typer macula degenerasjon eksisterer, en våt form og en tørr form, selv om de er like i de synsproblemer de forårsaker, er den våte formen mer alvorlig. Instruksjoner
en

Besøk en øyelege minst en gang i året for å bestemme eventuelle endringer i synet ditt. Der det ikke er medisinsk kur for makuladegenerasjon, er det mange behandlinger som viser lover og jo tidligere diagnosen, kan jo raskere behandlingen starter.
2

Slutte å røyke. En studie i British Journal of Ophthalmology bestemt at røyking setter deg på en mye høyere risiko for å utvikle AMD. I tillegg de som lever med en røyker har økt risiko.
3

Kosthold og mosjon. Hvis du har makuladegenerasjon, dobler risikoen for å utvikle en avansert form for sykdommen når du er overvektig. Imidlertid rapporterte Archives of Ophthalmology at rutinemessig trening, minst tre ganger i uken, i stor grad reduserer risikoen for å utvikle den avanserte formen av sykdommen.
4

Informer legen din før du tar anti-psykotiske medisiner hvis du har tegn på begynnelsen stadier av macula degenerasjon. Slike medisiner kan øke progresjon og alvorlighetsgraden av sykdommen.
5

Suppler kosthold med kosttilskudd fordi de kan redusere utviklingen av AMD. Populære kosttilskudd som viser lover er lutein, zeaxanthin og antioksidanter, som vitamin E, A og C. I tillegg vitamin B6 og folsyre bidra til å forsinke sykdommen progresjon.
6

Spis mat rik på betakaroten, som for eksempel gulrøtter, yams, aprikos og mørkegrønne bladgrønnsaker.
7

Schedule akupunktur som en alternativ metode for å administrere macula degenerasjon. Selv om det ikke er tilstrekkelig bevis for at akupunktur er vellykket som en behandling, har praksisen mange lojale tilhengere.

helse

· Å gjøre protetiske Eyes 
· Hvordan forberede for Open Incision Carpal Tunnel Kirurgi 
· Hvordan diagnostisere en Grand Mal anfall 
· Sjøgrens Gastrointestinale problemer 
· Funksjonelle Wellbeing Drikkevarer, Hva er Funksjonell sunnhet Cocktails? 
· Bygge øvre rygg muskler 
· Hva er de fem typer leukocytter? 
· Hva er de Retroactive Fordeler for CLL? 
· Tåregass Effects 
· Bivirkninger av Laser hud behandlinger