Hvordan behandle perifer nevropati

Perifer nevropati er en lidelse som fører til skade på nervesystemet. Denne lidelsen gjør det vanskelig for nervene og hjernen til å kommunisere og fungere riktig. Selv om dette problemet er ødeleggende for de fleste som lider av det, er det ikke uten sine behandlinger. Instruksjoner
en

kjøp over-the-counter smertestillende midler. Mange fagfolk mener at hvis du kan fokusere på fysisk handling i stedet for smerte forbundet med perifer nevropati, enn du kan begynne å gjenvinne kontrollen. Tar smerte medisin vil hjelpe deg å fokusere din energi og oppmerksomhet der den trenger å være.
2

delta fysiske terapitimer. En av de beste måtene for nervene og hjernen din til å koble er gjennom en profesjonell fysioterapi økt som er rettet mot behandling symptomene dine. Dette vil være vanskelig arbeid og tar lang tid. Men de fleste finner resultatene gjør stammer fra innsatsen.
3

Unngå postural hypotensjon, en vanlig bivirkning fra liggende nede i flere timer om gangen, ved å bære elastisk stalking og heve hodet mens sover. Studier viser denne hjelpen fremme blodstrøm til berørte regioner, og kan til slutt føre til behandling.
4

Hold diabetes under kontroll. Studier har vist en direkte korrelasjon mellom diabetes og perifer neuropati. Det er i din beste interesse, hvis du er diabetiker, å ta alle medisiner og overvåke blodtrykket for å holde perifer nevropati blir verre.
5

anti-anfall medisiner for å unngå jabbing smerter forbundet med perifer nevropati. Selv om dette ikke er den tiltenkte bruk har legene funnet at dette er en viktig bivirkning av medisinen. Regelmessig, lider synes dette er en lettelse for sine smerter.

helse

· Homeopatisk behandling for ED 
· Hvordan Hånd Pollinate en Avocado
· Oppvaskmaskin Skyll Aide Substitute
· Medisinering og behandling for Alzheimers demens & 
· Hvordan Sammenlign Medicare Rx Planer 
· Hva er varigheten av influensasymptomer? 
· Trinn som må følges for en vellykket vekttap plan 
· Crazy Diet Programs - Har de faktisk fungerer 
· Jadeite helbredende egenskaper 
· Effektiv Akne behandlinger