Hva er forskjellen mellom herpes og munnherpes?

Herpesonline.org at nærmere 80 prosent av amerikanerne vil ha herpes simplex 1-virus på et eller annet tidspunkt i livet. Herpes simplex 1 er viruset som forårsaker forkjølelsessår, også kjent som feber blemmer. De to begrepene er faktisk definisjoner av sår som følge av dette viruset. Typer
p Det er to typer herpes virus som forårsaker sår på kroppen. Herpes simplex 1 virus forårsaker forkjølelsessår. Herpes simplex 2 virus forårsaker genital herpes. Det har vært tilfeller der Herpes simplex en kan lage sår på kjønnsorganene, men er som regel ikke tilfelle
Geografi

Mest forkjølelsessår og munnherpes vises. på eller rundt munnen området. Svært sjelden disse typer sår kan vises på innsiden av munnen. Men de er vanligvis et resultat av canker sår, som ikke er et resultat av herpes virus.

Misforståelser

En vanlig misforståelse er at forkjølelsessår har en kur. Faktisk, på grunn herpes er et virus, er det ingen helbredelse. Det finnes behandlinger tilgjengelig, både på resept og over disk for å lindre ubehag i sår sak.
Forebygging /løsning
p Det finnes måter å hindre anskaffe forkjølelsessår . Unngå å kysse noen med aktive sår og deling alt som berører leppene, som leppe ordbøker, er to måter at potensialet for spredning av viruset kan stoppes.
Warning

forkjølelsessår /munnherpes er svært smittsom. Det er viktig å være klar over dette faktum for å unngå spredning dette viruset til andre.

helse

· Hva Utdanning Krever en tannpleier? 
· Bivirkninger av migrene medisiner 
· Fortennene partielle proteser Changed My Life 
· Trafikksikkerhet Vest Forskrift 
· Helseforsikring i Illinois 
· Bivirkninger av Menopur 
· Hva er Refleksologi behandling? 
· Symptomer på degenerativ artritt 
· Barn med Cerebral Parese 
· Vanlige Barnas insektbitt