Herpes 2 behandlinger

Herpes 2 er en seksuelt overført sykdom (STD). Det er en virusinfeksjon, som produserer smertefulle sår, vanligvis i underlivet. Det finnes flere forskjellige medisiner som brukes til å behandle Herpes 2 viruset. Typer
p Det er to typer genital herpes, herpes simplex virus 1 og 2 (også referert til som HSV-1 og HSV-2)

Herpesviridae inkluderer:. Forkjølelsessår, vannkopper, helvetesild, cytomegalovirus, ulike kreftformer og hjernebetennelse
Identification

enkeltpersoner som finner forkjølelsessår eller munnherpes i munnen, en klynge av små væskefylte blemmer på kjønnsorganene eller symptomer som ligner på razor burn, kviser eller insektbitt, bør den enkelte søke en diagnose.

Hensyn

Genital herpes er ansett å være en kronisk virusinfeksjon, med over 50 millioner amerikanere som blir smittet med det og mange ikke innser at de selv har det. Det betyr at du må være ekstra trygg når du har noen form for seksuell kontakt med alle seksuelle partnere.
Misforståelse

Genital herpes kan fortsatt spres selv om en smittet person er ikke i midten av et "utbrudd". En person som mistenker at han har kontrakt HSV-2 eller som har oppdaget at han har hatt seksuell kontakt med noen som er smittet med HSV-2 bør søke medisinsk behandling umiddelbart.
Forebygging /løsning

Enkeltpersoner kan forebygge genital herpes ved å praktisere sikker sex med partnere som seksuelle historie de er kjent med eller ved å praktisere avholdenhet. Personer som er diagnostisert med HSV-2 bør gjøre hva de kan for å behandle seg selv effektivt, men også for å unngå å spre smitte til sine seksualpartnere.
Treatment Options

Zovirax, Famivir og Valtrex er muntlig medisiner som vanligvis foreskrives av leger å behandle HSV-2. Forebygging er det beste løpet av handlingen, men hvis det er for sent, ta tiltak for å behandle HSV-2 på riktig måte. Følg legens anbefalinger.

helse

· Hvordan Stopp Nosebleeds Fast 
· TB Pasientinformasjon 
· Hvordan fikse proteser 
· Cervical Nerve Irritasjon & Pain 
· Typer av humant papillomavirus 
· Jo hvitere Bedre Teeth Whitening Made Easy 
· Informasjon om Laser Gum Surgery 
· Høye Adrenal Kortisol Symptomer 
· Fakta om MRSA Disease 
· Takle Computer Vision Syndrome With The Right Briller