Hva er funksjonen av immunsystemet ?

Immunsystemet er en kombinasjon av mange forskjellige celler i kroppen som jobber sammen for å beskytte den mot infeksjoner og svulster . Røde blodlegemer , blodplater , killer celler og B-celler alle stammer i benmargen og migrere hele kroppen. Thymuskjertelen

Celler som migrerer til thymus kjertelen blir til T-celler , som fungerer som signaler til andre immunrelaterte celler når de trengs.
Spleen < br >

milten fungerer som et filter for blodet . Mest alle immunceller reise gjennom milten på et tidspunkt, og gamle røde blodceller blir ødelagt i dette organet .

Lymfeknuter

Andre kroppsvæsker reise gjennom lymfeknutene for rengjøring . Antigener er filtrert ut av væsken i lymfeknutene , og rene væsker er overlevert gjennom til resten av kroppen .
Angrep

Laget av immunceller , antistoffer angripe bakterier og smitte , sette i gang produksjon av flere killer celler inntil trusselen er fjernet .
Stress

Ifølge American Psychological Association , stress kan skape kunstige svar som forvirre og hemmer immunsystemet , som fører til en høyere risiko for sykdom og smitte .

helse

· Genetiske Foot Disorders 
· Hva er behandlingen for CLL? 
· Hjem behandling for trigeminusnevralgi Symptomer 
· Effekten av Ibuprofen på Liver 
· Hvordan finne en god rådgiver for Bipolar lidelse 
· Stopp Putting Up With Love Handles 
· Oppmerksomhet for bruk av Barn Briller 
· Hvordan å gi avlastning til familier med autisme 
· Hvordan behandle kreft i eggstokkene 
· Hvordan Stopp My Child fra Smoking