Dyspepsi & overgangsalder

dyspepsi, oftere referert til som dårlig fordøyelse, er en medisinsk betinget preget av ubehag eller smerter i magen på grunn av problemer med fordøyelsen. Dyspepsi kan være forbundet med overgangsalderen på grunn av hormonelle endringer eller diett. Dyspepsi

dyspepsi, eller dårlig, er en digestive lidelse preget av symptomer på halsbrann, hjerte palpatations, angina, svette, ømhet, kvalme, magesmerter, oppblåsthet og raping. Langsiktig dyspepsi er vanligvis diagnostisert som GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), gastritt eller sure oppstøt. Behandling omfatter kosttilskudd modifikasjon, syrenøytraliserende midler og i noen tilfeller, reseptbelagte medisiner.
Overgangsalder

Overgangsalderen er den siste fasen av kvinnens menstruasjonssyklus, og bemerker permanent slutten av det kvinnens reproduktive evne. Menopause oppstår vanligvis mellom 40 og 58, med 51 som den gjennomsnittlige alder. Symptomer på overgangsalder inkludere uregelmessig menstruasjon, vaginal tørrhet, hetetokter, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, økt magefett, tynning av hår og tap av bryst fylde, dyspepsi (fordøyelsesbesvær) og diaré.

Cause & Effect

Under overgangsalderen, fyller luft noen ganger i bukhulen med gastrointestinal oppblåsthet, flatulens og symptomer på dårlig i noen kvinner. Dette er på grunn av de reduserte nivåer av østrogen i kroppen under menopause og andre hormonelle forandringer i kroppen. For eksempel har progesteron en beroligende effekt naturlig, men høye nivåer av progesteron, som sett i menopausal kvinner, kan forårsake oppblåsthet.
Andre hensyn

Stoffskifte og mage-tarmkanalen også bremser i overgangsalderen, noe som kan føre til fordøyelses problemer. Naturlige bakterier som lever i tarmen føre til abdominal gass og luft i magen under fordøyelsesprosessen. Spise en diett høy i sukkerholdige matvarer, tung i protein eller høy i bearbeidet junk mat vil øke gass og symptomer på dårlig fordøyelse. En måte å bidra til å redusere dårlig i overgangsalderen er å spise en diett rik på fiber, som finnes i frukt, grønnsaker, belgfrukter og andre plante-baserte matvarer.
Expert Insight

Det er viktig å regelmessige besøk til legen, særlig i årene før og under overgangsalderen for forebyggende helsearbeid. I tillegg, mens dårlig er ubehagelig, betyr det ikke vanligvis krever umiddelbar eller emergent omsorg. Men hvis dårlig vedvarer eller smerten blir uutholdelig, ta kontakt med en medisinsk faglig.

helse

· Bivirkninger av Darvocet 
· Louisiana Medicaid Kvalifikasjoner 
· Fremgangsmåten for å finne mest smertefritt Austin Dental Professionals 
· E-væske - Ting å vite før du bestille din Online 
· Frisyrer for menn 
· Hvordan Sammenlign Foot Massagers 
· Nerve Stimulering Behandling 
· Hvordan Kill Michigan Lopper 
· Slik lindrer Gass Naturligvis 
· Symptomer på Female Genital herpes