Symptomer under menstruasjonssyklusen

Menstruasjon er en nødvendig del av å bli en kvinne og forbereder kroppen til fødselen . Mens menstruasjonssyklusen er en normal prosess som skjer med hver kvinne , kan det ha en rekke virkninger på den enkelte person. Å vite hva symptomene er mulig kan hjelpe en kvinne avtale med de nødvendige bivirkninger av menarke henne. Kramper

Det vanligste symptomet av menstruasjon er kramper . Kramper oppstår når den glatte muskulaturen i livmoren kontrakt for å utvise fôr som er utarbeidet for en graviditet som ikke har skjedd. Kramper kan være moderat eller alvorlig og kan behandles med over- the- counter smertestillende midler samt varme behandling, som varmeflasker , varmeputer eller varme bad .
Oppblåsthet
< br >

Et annet vanlig symptom av menstruasjon er oppblåsthet . Kroppen tar på ekstra vann rett før en kvinnes periode for å hjelpe " spyle " livmorslimhinnen . Dette oppblåsthet kan gjøre en kvinne føler seg ukomfortabel , og klærne kan føle seg altfor stramt. De fleste tilfeller løse i løpet av de første dagene.

Hodepine

hodepine og irritabilitet er vanlig like før og under en kvinnes periode . Dette er på grunn av svingninger av hormoner og oppbygging av væske i kroppen under den premenstruelle syklus. De fleste av disse symptomene vil løse de tre første dagene av en kvinnes periode .

helse

· Deler av bukseseler 
· Hva er en positiv revmatoid faktor? 
· Grand Mal Anfall Symptomer 
· Røyk Innånding Effects 
· Hvorfor menn og kvinner har tynt hår som de gamle 
· Mus Protein når alt annet svikter 
· Herbal Remedy for Sinus Pressure 
· Hva gjør en kostholdsekspert? 
· Hva er Tegn og symptomer på nyre infeksjon? 
· Laser Away | Laser Hårfjerning