Bivirkningene av Ultram

Ultram, som også er kjent som den generiske tramadol, er et syntetisk opioid analgetikum. Den er tilgjengelig på resept for å behandle smerte fra kirurgi eller skade. Ultram er også brukt til å behandle smerte fra kroniske tilstander som fibromyalgi og slitasjegikt. I tillegg til den vanlige formel, er Ultram tilgjengelig i en forlenget frigjørende form (ultram ER) og med paracetamol (Ultracet). Det har vært bivirkninger rapportert i alle former. Vanlige problemer

Ultram fører ofte svimmelhet og kan svekke mental årvåkenhet, noe som gjør bilkjøring og bruk av maskiner vanskelig. Mageproblemer, som kvalme og forstoppelse, er også vanlig.
Livstruende

Ultram kan hemme respirasjon og forårsake problemer i de med pustevansker. Det har vært en økt risiko for krampeanfall rapportert med ultram bruk.
Interaksjoner

Alkohol og andre analgetika bør ikke tas med ultram. Karbamazepin, har kinidin, hemmere av CYP2D6 og Cimetidine alle vist seg å samhandle med ultram.
Andre mulige bivirkninger

Selv om ikke så vanlige, andre problemer ble rapportert med ultram bruk i kliniske studier. De omfatter synsforstyrrelser, leverproblemer, migrene og hyppig vannlating. Noen uvanlige symptomer bør rapporteres til lege.
Hensyn
p Som med alle medisiner, er allergiske reaksjoner er mulig. Det bør også kun brukes under oppsyn av lege for gravide og ammende kvinner.

helse

· Vekttap hva kroppen Krav 
· Hvordan du føler mens du tar Testosteron 
· Natural Cures for PID 
· Hvordan søke om Medicare 
· Om barn Tilpasset Tilbehør 
· Effekter av PCP Drug Abuse 
· Herpes og Back Pain 
· Gjør Kortisol Vekttap Produkter Work? 
· Grunnleggende informasjon om Bihulebetennelse Behandlinger 
· Boot Camps vei til Wieght Loss