Slik bruker Marinol

Marinol er en medisinsk marihuana pillen administreres for behandling av sykdom som er involvert sløse med HIV /AIDS- sykdom , samt for kvalme og oppkast oppleves av kjemoterapi pasienter . Tetrahydrocannabinol (THC ) , den aktive ingrediens i medikamentet , er kjent for å lindre kvalme og oppkast . Marinol er den eneste FDA -godkjente syntetiske canniboid medisiner som finnes i dag , og blir ofte markedsført som en levedyktig og lovlig alternativ til marihuana . Den er tilgjengelig på resept bare . Instruksjoner
en

Ta 2,5 mg av Marinol to ganger daglig, en gang før lunsj og en gang før middag , for totalt 5 mg daglig . Dette er den vanlige dosen og brukes for personer som lider av sløse sykdom relatert til HIV /AIDS .
2

5 mg Marinol en til tre timer før kjemoterapi økter. Fortsette å ta 5 mg tablett hver to til fire timer etter administrering av kjemoterapi . Det totale antall piller som tas daglig vil være mellom fire og seks.
3

Ta en savnet dose så snart du husker det . Men hvis det er nesten tid for neste dose , hopp over den glemte dosen og gjenoppta normal dosering tidsplan .

helse

· Hvordan lage Skallfasetter for Teeth 
· Den beste behandling for generalisert angst 
· Testosteron bivirkninger hos menn 
· ? Hvordan lage Perfekt Rice I andre metoder 
· Hvordan behandle Aspergers syndrom 
· Hvordan gjenkjenne tegn på Oral Cancer 
· Chinese Nesetetthet Cleansing 
· Skadevirkninger av Hard Liquor 
· Hvordan regrow hår Etter Chemo 
· Hvordan øke størrelsen på minnet på en Kaiser ROM