Hvordan behandle Prader-Willis syndrom

Prader-Willis syndrom (PWS) er en svært vanskelig sykdom som det er en livslang kamp med en umettelig appetitt ledsaget av svak retardasjon og mange psykiske lidelser. Det finnes ingen kur for PWS, men det finnes en rekke behandlinger for symptomene, samt informasjon om hvordan man skal håndtere ulike fasetter av sykdommen. Les videre for å lære hvordan å behandle Prader-Willis syndrom. Instruksjoner
en

Overvåke ditt barns kosthold strengt. Han vil spise noe og alt i sikte om ikke så nøye. Sørg for å gi sunne matvarer og kosttilskudd og arbeide med barnets lege for å lage en diett for å holde ham innenfor normal vekt retningslinjer. Fedme er uunngåelig hvis det ikke treffes tiltak for å kontrollere matinntaket.
2

Plasser barnet på hormonbehandling for hvis han viser noen av symptomene som er felles for PWS lider. Noen av disse er veksthormoner, hormoner for å øke muskelmasse og hormonbehandling for å skape normale nivåer av kjønnshormoner. Se en spesialist for å sørge for at barnet får riktig behandling for sine individuelle behov.
3

håndheve strenge rutiner for å imøtekomme den følelsesmessig opprørt i barnet brakt videre av hans manglende evne til å takle endringer . Opprettholde en aktiv øvelse diett for å hjelpe med vektkontroll og ekstra muskelmasse. Det kan være nødvendig å låse kjøkkenskap fordi barnet vil ta noen mulighet til å spise på grunn av obsessive sykdommens art.
4

Sørg for at barnet har nødvendig pedagogisk og emosjonell hjelp han trenger, om han deltar en offentlig eller privat skole. Lærerne må bli gjort oppmerksom på spesielle behov, og hvis nødvendig, bør et spesielt utdanningsprogram bli vurdert. PWS barn har en tendens til å være obsessive-compulsive, plukke på håret og huden, hamstre eiendeler og har raserianfall.
5

Tenk psykotrope medikament behandling hvis de psykologiske og emosjonelle problemer er alvorlige og barnet ikke svare på atferdsterapi. Han vil også måtte lære mestring og gjennomgå tale, fysiske og yrkesmessig terapi. Personer med denne sykdommen vil trenge diett tilsyn for hele livet og kan ikke leve alene. Forberede dem til å takle livets utfordringer slik at de vil være i stand til å leve lykkelig og produktivt liv.

helse

· Mens Sana I Corpore Sano, og Vice Versa 
· Graves 'sykdom og angst 
· Hjelpemiddelsentralen for hørselshemmede 
· Symptomer på en nikkelallergi 
· Slik tester for Purine 
· Strålingsskader Behandlinger 
· Freedom Vekttap Slanking gjennomgang 
· Facelift Teknikker 
· Hvordan Stopp Efudex
· Hva er bivirkningene av Depo-Testerone injeksjoner for menn?