Vanlige hudsykdommer

Huden ikke alltid får mye oppmerksomhet utenfor den vanlige sammenheng med bading det og fuktighet - det vil si til et utslett, humper, kviser eller cyster vises som mulige tegn på hudsykdom. Disse symptomene kan, forståelig nok, føre til mye nød. Imidlertid kan det hjelpe deg å vite hudsykdommer generelt er ikke sjelden. Mange - inkludert psoriasis, seborrhea, akne og rosacea - er vanlig. Funksjoner

Acne, en av de vanligste hudsykdommer, er svært vanlig for tenåringer, men forekommer i mange voksne også. Akne symptomer er hevet kviser, whiteheads, hudormer, og i mer alvorlige tilfeller, cyster under huden.

Psoriasis, en annen vanlig hudsykdom, forårsaker overdreven produksjon og oppbygging av hudceller. Symptomer inkluderer skjellende rød og grå flekker overalt på kroppen. Psoriasis områder er vanligvis tørr og kløende, og kan også bli sår. Dette er en kronisk hudsykdom, og kan komme og gå med milde eller alvorlige symptomer gjennom hele livet

Seborrhea også fører skjellete, flassing utslett -. Men seborrhea flekker er vanligvis mer fuktig og fet enn psoriasis. Seborrhea er svært vanlig i hodebunnen, men kan oppstå hvor som helst.

Rosacea er ofte forveksles med vanlig akne, men er en egen tilstand. Rosacea er preget av rødlig områder i ansiktet og små kvise-lignende støt. En forskjell mellom akne og rosacea er at whiteheads og hudormer er felles med akne, men ikke med rosacea.
Identifikasjon

Siden psoriasis, seborrhea, akne og rosacea er så vanlige og har karakteristiske kjennetegn, kan legen diagnostisere disse tilstandene ved synet alene. Hvis det er noen spørsmål, kan hun ha noen hudceller analysert i et laboratorium for nøyaktig diagnose og for å utelukke andre sykdommer.
Forebygging /løsning

Ifølge Mayo Clinic, kan du være i stand til å redusere utbrudd av psoriasis ved å holde vekten nede, redusere stress, og kutte ned på røyking og alkohol.
p Hvis du har fet hud utsatt for seborrhea, den beste forebygging er å holde huden ren.

Akne kan noen ganger bli forhindret av aktuelle legemidler, men disse vil ikke alltid forhindre det helt, de vil heller ikke hindre at flere severeforms. Reseptbelagte medisiner og enkelte antibiotika har vært nyttig for å hindre utbrudd

Bruk milde rensemidler og unngå alt som kan irritere huden -. Inkludert ekstrem kulde eller varme - kan bidra til å forhindre rosacea utbrudd. Men bringer det på rosacea flare-ups kan være forskjellig fra person til person, og det er ingen kjente enkelt forebyggende tiltak som fungerer for alle.
Behandling

Ifølge Mayo klinikken, er det ingen kur for psoriasis. Det finnes behandlinger, imidlertid, og disse inkluderer ultrafiolett lys terapi og muntlige medisiner for å redusere hevelse og redusere kroppens produksjon av hudceller.

Hodebunnen seborrhea utbrudd kan behandles med sjampo (flass sjampo og andre medisinert sjampo). Noen mer alvorlige utbrudd kan kreve reseptbelagte medisiner.
P Det er mange behandlinger for akne, men resultatene av disse varierer sterkt fra person til person. Aktuelle medisiner er ofte effektivt for mindre akne, fordi disse behandlingene drepe noen bakterier og tørke ut huden. Mer alvorlig akne vanligvis krever antibiotika eller annen narkotika (Accutane, for eksempel) eller reseptbelagte aktuell behandling.

Rosacea behandling er lik acne behandling. Men hvis du tror du har rosacea, se en lege for en diagnose og riktig medisin.
Hensyn
p Hvis du bruker en over-the-counter behandling og tilstanden din ikke blir bedre eller blir verre, kan det hende du har en annen hud lidelse, eller en underliggende tilstand, som trenger å bli behandlet av en profesjonell. Redusere stress gjennom riktig kosthold og trening kan forbedre noen hudsykdommer.

helse

· Hvordan finne gode og troverdige Ayurveda Kurs 
· Hjem Helse Aids for Svakhet i Hands 
· Hva kan man forvente med bicepsen skulder Kirurgi 
· Hvordan kjøpe reseptbelagte legemidler Online 
· Hvordan vurdere hvor alvorlig en Abdominal Injury 
· Hvordan behandle Root Canal Pain 
· Tegn og symptomer på depresjon hos barn 
· Hvordan overleve en orkan 
· Slik konverterer kaliumjodid inn din egen jod skjær 
· Hva skjer med en ansatt som bryter HIPAA loven?