Slik unngår du at Dengue

Dengue er en infeksjon av dengue virus og en av de vanligste leddyr borne virus. Det er overført til mennesker via mygg i Aedes slekten og regnes som en stor helsetrussel. Dengue er vanligvis en mindre febersykdom som løser uten behandling, men det kan utvikle seg til dengue hemoragisk feber, som kan være dødelig, i sjeldne tilfeller. Følgende trinn viser hvordan du kan forhindre dengue. Instruksjoner
en

Implementere samfunnet vektor kontroll programmer. Dette er viktig fordi det eneste middel til å hindre dengue er å unngå å bli bitt av en infisert mygg.
2

Eliminer potensielle hekkeområder for vektor mygg. Dette inkluderer selv små mengder stillestående vann, spesielt de rundt menneskelig. Gryter og gamle dekk bør holdes tomt til og med vann i blomstervaser bør endres regelmessig.
3

Hold ut av områder hvor denguefeber er endemisk. Dette er ikke en veldig praktisk måte å forebygge fordi dette ville omfatte de fleste sub-tempererte områder av verden. Påfør mygg insektfordrivende midler som inneholder N, N-dietyl-3-metylbenzamid (DEET) til huden når utenfor i disse områdene. Spray et insektmiddel som inneholder permetrin til verneklær.
4

forbli innendørs så mye som mulig i rom med air condition eller effektiv screening. Bruk innendørs insektfordrivere. Myggnetting om natten er ikke en avskrekkende fordi Aedes mygg bite i løpet av dagen.
5

Overvåk fremgang på dengue vaksiner. En trygg vaksine er utviklet og gjennomgår kliniske studier. En effektiv vaksine må gi immunitet til alle fire serologiske typer av dengue virus.

helse

· Palliativ Care for kreftpasienter 
· Når Etiketter gjøre deg syk 
· Kiropraktor Teknikker 
· Hva er grunnleggende livredning? 
· Flomax bivirkninger 
· Fordeler og risiko ved brystkreft styrking 
· Hvordan overleve i en Trapped Heis 
· Årsaker til perifer karsykdom 
· Hva er funksjoner av et SSRI? 
· De viktigste årsakene til Alcohol Addiction