Hvordan takle en lite aktiv skjoldbruskkjertel

Din skjoldbrusk er en sommerfugl-formet kjertel i halsen som produserer skjoldbrusk hormon. Dette hormonet regulerer hvordan andre organer i kroppen din fungerer sammen med å regulere kroppstemperaturen og gi kroppen energi. Hvis du har en lite aktiv skjoldbruskkjertel, anses du å være hypothyroid. Det er sannsynlig at kroppen lider, og du kan oppleve symptomer som tretthet, vektøkning, irritabilitet og depresjon. Mange personer kan også legge merke ekstrem hårtap. Samtidig som de har en lite aktiv skjoldbruskkjertel kan svekke livet ditt, finnes det måter å takle og gjøre livet mer behagelig. Du trenger
Doctor
Medisin
Gym
Blood tester
Vis flere instruksjoner
en

Finn en lege. Dette trinnet er trolig den vanskeligste spesielt siden leger variere i deres fremgangsmåter for behandling av pasienter som hypothyroid. Siden har det vært uenighet om hva TSH nivå er konstituert som normalt, mange leger går etter den gamle skalaen, som beskriver de med en TSH på 0,5 eller lavere som hyperthyroid og de med en TSH over 5 som hypothyroid. De nye anbefalingene er 0,3 som hyperthyroid til tre som hypothyroid og mange enkeltpersoner sier de føler seg best når deres TSH er rundt 1 til 2. Insister
2

på å få blod arbeid gjort. Ikke bare få TSH nivå sjekket. I stedet må de teste for skjoldbruskkjertelen antistoffer, Free T3 og fritt T4. Disse testene vil gi deg en idé om hvor du står og om skjoldbruskkjertelen din er problemet.
3

Kommuniser med legen din. Hvis legen foreskriver skjoldbruskkjertel hormon for deg, er det viktig å holde legen informert om framgangen. Du kan ikke merke en umiddelbar forbedring i din tilstand. Men hvis fire uker pass og du ikke se en forbedring, la legen få vite fordi dette kan bety at tilstanden er under-behandlet.
4

Finn støttegrupper. Håndteringen av en skjoldbrusk problem kan være vanskelig. Du kan oppleve oppturer og nedturer før du får den optimale behandling. Finn en støttegruppe der du kan diskutere din skjoldbruskkjertelen tilstand og se hvordan andre har håndtert. Nettfora er et flott verktøy for å gjøre dette.
5

Exercise. Sett av tid til å gå på treningsstudio eller delta i noen form for trening. Dette kan være å ta en aerobic klasse eller bare gå en lang tur hver dag. Ikke bare vil trening hjelpe deg å miste vekt, men det vil også bidra til å forbedre humøret.

helse

· De sikreste måtene å fjerne en tatovering for Teens 
· Hvordan du ser ut som du har store bryster med en Bikini 
· Bivirkninger av Eltroxin 
· Slik Cure Baggy Eyes 
· Hvorfor Turn My Face Red Når jeg drikker alkohol? 
· Hvordan bruke Silver Surfer Vaporizer 
· Hvem selger Medicare Supplement Plan F? 
· Læring detaljer om Sedasjon Dentistry 
· Diet Sunn mat 
· Thyroid hormon behandling