Den beste tiden å ta Thyroid Medisin

Thyroid medisiner er generelt hormon erstatning medisiner som brukes for en under-aktiv skjoldbruskkjertel (hypotyreose). Slike stoffer må være i stand til å bli absorbert i kroppen på riktig måte, ellers vil de ikke virke. Timing er viktig når du tar stoffskiftemedisin. Betydning

Thyroid medisiner, som med andre typer medisin, tar tid å absorbere i magen og i hele resten av kroppen. Skjoldbruskkjertelen medisin bør tas på tom mage, og på samme tid hver dag for at det skal fungere ordentlig.
Typer

De vanligste typer skjoldbrusk medisiner er Levothyroxine og Synthroid, som er tatt til behandling av hypotyreose.
tar andre medisiner

Andre legemidler og kosttilskudd kan forstyrre skjoldbruskkjertelen medisin og bør tas på fire minst timer etter. Eksempler omfatte kalsiumtilskudd, syrenøytraliserende midler, anti-reflux narkotika og legemidler for anti-kolesterol.
Mat

Visse matvarer kan også forstyrre skjoldbruskkjertelen medisinering funksjon og inneholder kalsium-beriket mat, kål, soyabønner, tare, grønnkål og grønne. Slike matvarer bør tas flere timer etter at skjoldbruskkjertelen medisinering og bør begrenses i mengde i løpet av dagen.
Forebygging /løsning

Den beste tiden å ta stoffskiftemedisin er i om morgenen etter å ha våknet opp og minst en time før du spiser. På denne måten har kroppen tid til å absorbere medisinen, og det er mindre sjanse for interferens mellom andre legemidler og matvarer.

helse

· Aldring og demens 
· Finasteride Side Effects 
· Farene ved Dental Tooth Sealant 
· Hysterosalpingogram Prosedyrer 
· Grunner for Alvorlig Hip Pain 
· Naturlig hjemme rettsmidler for Leg Pain som du bør vite 
· Make Up Accessories Du kan ikke gjøre uten 
· Hvordan kvalifisere for Medicaid i Vermont 
· Informasjon om sykepleiere 
· Meditasjon Power - De ulike fordelene ved meditasjon