Hvordan bruke stråling for lymfom

En lymfom er en kreft i lymfesystemet. Det lymfatiske system består av lymfeknuter og et nettverk av fartøy som bærer lymfeknuter i hele kroppen. Lymfomer kan klassifiseres i Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom. Hodgkins lymfom er svært behandles med stråling og var den første typen av kreft som skal behandles på denne måte. Du trenger
Linear Accelerator
Vis flere instruksjoner
en

Velg ekstern strålebehandling. Dette er den mest vanlige type strålebehandlingen til lymfomer og vil levere en fokusert stråle av stråling med en lineær akselerator. Denne enheten beveger seg rundt i kroppen slik at den kan målrette det ønskede området med minimum stråling til friskt vev. I tillegg til behandling av tumor, radioterapi kan også redusere størrelsen på en hoven lever eller milt. Pasienten vil vanligvis mottar strålebehandling i en rekke sesjoner over et gjennomsnitt på to til ti uker.
2

gjennomføre en simulering for å finne den beste metoden for å styre stråling. Måle pasientens kropp og markere huden med små prikker angir målet nettsteder for stråling. Det kan også være nødvendig å bruke en enhet for å immobilisere pasienten under behandling økter.
3

Bestem stråledose. En stråling onkolog vil velge hvor mye stråling til å bruke basert på en bestemt type lymfom, dens nåværende stadium og den spesifikke målet for behandlingen.
4

Utfør radioimmunotherapy (RIT) for lymfomer som har en -assosiert antigen. Denne type strålebehandling anvender et antistoff som korresponderer med et antigen som er bare produseres av lymfom. Antistoffene er merket med en radionuklide som leverer dødelig stråling til målcellen.
5

Kombiner radioterapi og kjemoterapi. Tidlig stadium lymfomer kan behandles med stråling alene, men senere stadier krever typisk en multi-modal tilnærming som inkluderer kjemoterapi. Strålebehandling kan også kombineres med cellegift for å forberede en lymfom pasienten for en vev transplantasjon.

helse

· Hvordan kjøpe en Fat Blocker Diet Pill 
· Hvordan behandle en Scorpion Bite på Oregon Trail 
· Hvordan lage Dandruff Shampoo 
· Informasjon om forstørret hjerte 
· Alkohol Awareness Tips & Opplæring 
· De beste måtene å rense holderne 
· Osteopati Farer 
· Hvordan du vite mer informasjon om leverskader 
· Hva er Pan Sinus sykdom? 
· Alkohol, tobakk og andre rusmiddel Prevention