Hvordan få tannregulering Strammet

Komme ditt tannregulering strammet er ikke moro , men det er en del av prosessen med omstilling av tennene . Avhengig av orthodontist anbefalinger, vil du trenger for å få tannregulering strammet om hver en til to måneder. Bukseseler er ikke lenger fysisk strammet takket være bruk av termisk reaktive spenne wire. Ledningen kobler hver brace er myk når det er kaldt . En gang i munnen , varmer den opp til kroppstemperatur og går stiv , og dermed stramme mellomrom mellom hver tann . Når det er på tide å stramme bukseseler , vil orthodontist bare erstatte den gamle ledningen med en ny , tykkere en som utøver en større kraft på hver tann en gang stramt. Instruksjoner
en

Planlegg et besøk hos kjeveortoped din for en innstramming .
2

Spør kjeveortoped eventuelle spørsmål du måtte ha om innstramming prosedyre før du begynner .

3

Relax. Din kjeveortoped vil begynne med å fjerne ligaturer , eller små strikker koble ledningen til hver brace. Gamle ledningene vil bli fjernet og erstattet med nye, tykkere . Orthodontist vil da påføre ny ledning med nye ligaturer .
4

Stick til myk mat for de første dagene etter en innstramming . Munnen din vil være ganske sår som det blir brukt til sin nye posisjon .

helse

· AIDS Prosjekter 
· Senking Høy Kolesterol uten medisinering 
· Utviklingen av vekttap hjelpemidler gjennom årene 
· Know The Plain Truth AboutRoot Canal Behandling 
· Finn en Tattoo Removal Laser Machine For Sale Australia 
· Hvordan lage en massasje olje som er vannløselig 
· Hvordan endre en Core Belief 
· Tuina Behandling for Spondylose 
· Hvordan enkelt rengjøre og behandle en Burn 
· Encinitas personlig trener Get Som Lean As You Want