Hvordan håndtere laktoseintoleranse

Leve med laktoseintoleranse er vanskelig, selv for de som har slitt siden fødselen med tilstanden. Selv om symptomene varierer fra mild til alvorlig, mange matvarer inneholder små mengder laktose og unngå dem kan vise seg å være vanskelig. Bruk disse tipsene for å leve et normalt og laktosefri liv. Instruksjoner
en

Snakk med en kostholdsekspert for å sikre at du får hele beløpet av kalsium kroppen din trenger. Kvinner, spesielt gravide og ammende mødre, krever mer og mangel på kalsium kan føre til benskjørhet senere i livet. En registrert dietetiker kan foreslå matvarer som du liker med høye nivåer av kalsium for å legge til kosthold for å hjelpe deg å håndtere laktoseintoleranse.
2

Prøv små mengder yoghurt og harde oster. Ofte kan mennesker med mild laktoseintoleranse spise disse matvarene fordi deres laktose innhold er lavere enn andre meieriprodukter. Start med små mengder og spre dem utover dagen, slik at systemet tid til å fordøye.
3

Se sukkerinnholdet av dagligvarer som er dagbok eller laktosefri. Dette er spesielt viktig for diabetikere som det er vanlig at disse produktene for å heve blodsukkernivået. Ikke-meieriprodukter inneholder ofte mer fett også, så vær forsiktig og lese etikettene nøye.
4

Sørg for å få nok vitamin D, som kroppen din trenger for å absorbere kalsium. Komme ut i solen er en god kilde til vitamin D, og ​​du trenger bare korte perioder av gangen utenfor.
5

Velg mat som er beriket med kalsium som juice og frokostblandinger. Soyaprodukter ofte legge kalsium og smaken forskjellen mellom befestet og regelmessig er ubetydelig, hvis noen.

helse

· Prevensjon alternativer for folk med høyt blodtrykk 
· Kontor Ergonomi programmer 
· Effektene av giftig avfall på miljøet 
· Få en velskapt utseende med brystforstørrelse! 
· Årsaker til Hormonelle ubalanser 
· Gratis Natural Cures for gjær infeksjoner 
· Avansert Lyme sykdom Symptomer 
· Hvitere tenner - enkle trinn 
· Making Vekttap Affirmasjoner fungere for deg 
· Hvordan diagnostisere akutt cervical radikulopati