Omega-3 tilskudd og bivirkninger

Omega-3 fatty acid er et viktig næringsstoff for kroppen, men ikke kan produseres naturlig. Det er funnet i mat eller kosttilskudd, og er viktig for både hjerne og hjerte-funksjon. Det er svært få bivirkninger forbundet med Omega-3 tilskudd og de fleste er knyttet til enten store eller lav kvalitet doser. Vitamin Forgiftning

Vitamin forgiftning er en bivirkning av å ta for mye Omega-3 fiskeolje. Sannsynligheten for vitamin forgiftning øker også hvis du tar leveren-baserte fiskeolje i motsetning til fisk kroppen olje.
Heavy Metal Poisoning

Lavere kvalitet Omega-3 fiskeolje kosttilskudd kan ha spor av tungmetaller, herunder kvikksølv og bly. En større dose (mer enn 3 gram) kan føre til at spormengder å resultere i heavy metal forgiftning.
Diaré

Diaré er en bivirkning assosiert med lavere kvalitet kosttilskudd eller de første doser av Omega-3 fiskeoljer. Tid utgivelsen formler grense diaré.
Bad Breath

Inntar en høy dosering av fiskeolje kan føre til dårlig ånde. En annen årsak til dårlig ånde er dårlig kvalitet eller gammel fiskeolje.
Kvalme

Omega-3 fiskeolje kosttilskudd som er vanskelig å fordøye kan føre til kvalme. Bytte til en mer lettfordøyelig formel kan eliminere denne bivirkningen.

helse

· Ringorm Cause & Fix 
· Ernæring for kjemoterapi 
· Definisjon av alkoholisme 
· Hydrochlorot bivirkninger med medisiner 
· Typer Autoklaver 
· Acid Reflux medisiner virker det? 
· Hjem Metoder for å drepe veggedyr 
· Hvordan behandle Downs syndrom med naturlig rettsmidler 
· Coconut Kolesterol - Sammenhengen mellom dem 
· Hva er anemi?