Hvordan holde en leilighet Warm

Hvis du bor i en leilighet hvor varme er inkludert i husleien, har du sannsynligvis ikke har muligheten til å regulere varmen. Hvis du betaler din egen varme, kan du være å spare for å holde verktøyet regninger ned. Men du må fremdeles holde varmen i leiligheten din. Instruksjoner
en

Sjekk at vinduene for å sikre at de er ordentlig lukket og låst. Låsing av vinduet gir ekstra spenning til å holde det stramt mot luftlekkasjer.
2

Cover lekker vinduer med klar plast. Hvis du har noen vinduer i leiligheten din som ikke forsegle godt, vil et lag av tykke ark plast stiftet opp på innsiden av vinduet holde kulden ute og varmen i. Pass på at plasten strekker seg over terskelen og hylle.

3

Pass hånden over vinduskarmen. Hvis du føler lommer av kjølig luft, kan du bruke en spesiell streng av kitt, tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger, til linje ramme og rutene og blokkere luften.
4

Stuff et håndkle under hver utvendig døren for å blokkere utkast eller bruke et utkast propp.
5

Sjekk dine radiatorer for å sikre at de arbeider og ikke er blokkert av møbler eller andre gjenstander. Rengjør radiator dekker å tillate alle av den varme varme for å passere gjennom uten forstyrrelser. Hvis varmen ikke kommer opp, og varmen er på, må du kanskje tømme radiator.
6

Suppler varme med andre kilder. Stearinlys og oljelamper har en flamme når de brenner. Selv om flammen er liten, kaster det en god del varme. Tenn et par stearinlys eller oljelamper i hvert rom i leiligheten din og heve romtemperatur. Pass på å sette alle åpne flammer på et trygt sted, borte fra barn og kjæledyr.
7

Slå på ovnen og sitte på kjøkkenet, men holde øye på ovnen for å sørge for at flammen går ikke ut med gassen fremdeles på. Ikke gå i dvale med ovnen på.

helse

· Cesium kreftterapi 
· Fordelene med en Snorking Mask 
· Hvilke typer høreapparater brukes til alvorlig hørselstap? 
· Hva gjør en Pulse Ox måle? 
· Holistisk behandlinger for depresjon 
· Missouri Medicaid Kvalifiseringskrav 
· Hvordan leve med Vitiligo 
· Kjemoterapi: Best måter å hjelpe 
· The Injury Krav Process Forenklet 
· Hvor Ear Wax kommer fra