Hvordan å behandle akne på rygg og skuldre

Akne på rygg og skuldre er hovedsakelig forårsaket av tette porer, som er et resultat av oljen som genereres av talgkjertlene og bakterier. Det kan ta flere former, inkludert kviser, hudormer og cyster under huden. Heldigvis finnes det en rekke effektive akne løsninger som kan brukes for å behandle akne på rygg og skuldre. Du trenger
Antibakteriell rengjøringsmiddel
benzoyl peroxide krem, Alpha hydrox lotion (valgfritt)
Sugar scrub
Vis flere instruksjoner
en

Wash de berørte områdene med en antibakteriell rengjøringsmiddel som har blitt formulert for bruk i ansiktet. Cetaphil er en god merkevare å bruke, men noen antibakterielle formel vil fungere. Unngå vanlige såper som kan forverre akne på rygg og skuldre. La huden lufttørke.
2

Påfør en generøs mengde benzoyl peroxide krem ​​til de berørte områdene. Neutrogena On-the-Spot Acne Treatment fungerer perfekt med en peroxide innhold på 2,5%. Ikke gni inn i huden, men forsiktig glatt over akne og la huden for å absorbere fløten. Vent til huden tørke helt.
3

Påfør en alpha hydrox lotion til det berørte området og massere inn i huden. Dette trinnet er valgfritt, selv om mange eksperter hevder at en alpha hydroxy behandling kombinert med en benzoyl peroxide behandling vil gi maksimale resultater.
4

Bruk en sukker skrubb i dusjen minst en gang per uke for å behandle akne på rygg og skuldre. Sukker scrubs er mildere enn salt scrubs. De eksfoliere huden og bidrar til å fjerne døde hudceller som kan bygge opp og tette porene.

helse

· Hva er in vitro diagnostika? 
· Naturlig Utbedring Gjær infeksjon Cures: Sikker og effektiv 
· Blødning etter blærekirurgi 
· Effekten av røyking på eldre 
· Indiske rettsmidler for polycystisk ovariesyndrom Disorder 
· Hvordan holde viktige dokumenter sikret i en nødssituasjon 
· Behandling for Burn Blemmer 
· Hvordan Lim Broken proteser 
· Prevensjon Method 
· Hva er en Ekkokardiogram Test