Hvordan Godta Aldring

Leve i et samfunn som verdsetter ungdom gjør akseptere og omfavne det faktum at du er aldrende svært vanskelig. Endre måten du ser og ta på loven av aldring kan gjøre å bli eldre en reise av personlig vekst og aksept snarere enn en tid med frykt og anxiety.Read videre for å lære hvordan å akseptere aldring. Instruksjoner
en

Finn ut hvor angst over aldring kommer fra. Kanskje du trodde at når du var 45 du ville ha blitt et hjem eier, reist verden eller være i bedre helse enn du er. Nå er tiden for å avgjøre om disse målene er fortsatt en prioritet for deg. I så fall, ta skritt for å gjøre dem skje. Men hvis ikke, bare akseptere at målene har endret seg gjennom årene, og identifisere hva dine nye livsmål er og ta skritt for å gjøre dem skje.
2

Gi deg selv kreditt for alt du har oppnådd. Enten det er karriere, familie, frivillig arbeid, overvinne en frykt eller avhengighet eller noe annet som du har oppnådd eller lært fra er opplevelser å føle seg stolt av. Hvis du ikke tror du har gjort nok med livet ditt så nå er det på tide å fokusere på fremtiden og takle nye utfordringer.
3

Snakk med venner og familiemedlemmer som er eldre for å se hva de gjorde for å akseptere aldring. Finne ut hva de har opplevd med aldring, både gode og dårlige, kan bidra til å lette din angst for det ukjente. Les bøker om andre mennesker som er å justere og lære å akseptere aldring som Nora Efrain er "Jeg føler dårlig om halsen min, og andre tanker om det å være kvinne."
4

Utvikle en sunn livsstil å lettere akseptere aldringsprosessen. Dårlig helse kan i stor grad hindre en aktiv, oppfylle livsstil. Spis godt, innlemme øvelse i det daglige liv, og utvikle og opprettholde sunne vennskap og hobbyer.
5

ta sjanser og prøve nye ting. Dette er det som holder livet spennende og holder du ser frem til fremtiden, klar til å ta imot nye eventyr. Reise utenlands, lære å spille tennis, skrive en bok, bli med i en klubb eller gjøre noe for å utvide dine erfaringer og utfordre deg selv med hvert år for å feire livet.

helse

· Lav Testosteron Behandling for kvinner 
· HPV-vaksine Long-Term Bivirkninger 
· Informasjon om skoliose 
· Kjøpe en tredemølle 
· Kompatible grafikkort for ATI Mobility Radeon 7500 
· Slimløsende hoste rettsmidler 
· Sekundære Komplikasjoner av Strokes
· Medisinsk bruk av Sea Salt 
· Hvordan lage Betong Look Like Travertine
· Hvordan å miste vekt Fast Expert avslører viktigste tips