Juridiske Drug Facts

Juridiske stoffene blir tatt for sine bevissthetsendrende effekter og er lovlige for både besittelse og bruk. Inkludert i denne klassen er alkohol og tobakk, reseptbelagte og over-the-counter (OTC) medisiner og visse plante-baserte legemidler. Til tross for deres juridiske status, kan disse stoffene føre til alvorlige helsemessige konsekvenser, som kan inkludere avhengighet, overdose og død.
Sirup inneholder den juridiske dissosiativ narkotika DXM
alkohol og tobakk

Alkohol og tobakk er de mest brukte legemidlene i verden. Ifølge Nih.gov, ca 46 millioner amerikanere bruker både alkohol og tobakk årlig.

Alkohol er et sentralnervesystemet beroligende, brukt for sin berusende effekter, blant annet tap av hemming, redusert angst og euforisk rus. Alkohol er i stand til å forårsake overdose og fysisk avhengighet, i tillegg til sine langsiktige bivirkninger av leverskader, hjerte og karsykdommer og økt risiko for flere typer kreft.

Tobakk er et vanedannende, kreftfremkallende stoff med stimulerende egenskaper . Ifølge Umn.edu er tobakk like vanedannende som heroin som en humørendrende substans, noe som gjør den til en av de verste stoffer å slutte. Blant helserisikoen ved tobakk overgrep er emfysem, hjertesykdom og kreft i lunge, bukspyttkjertel, bryst og spiserør.

Reseptbelagte legemidler

Reseptbelagte medisiner er lovlig når foreskrevet av lege. Denne klassen legemidler omfatter midler, beroligende og muskelavslappende, og er en viktig kilde til avhengighet og narkotikarelaterte dødsfall i USA

Sentralstimulerende midler er foreskrevet for behandling av oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) og behandlingsresistent depresjon . De går av merkenavn av Ritalin, Adderall og Desoxyn og blir ofte misbrukt som studere hjelpere ved videregående skole og studenter. Er

Depressants egentlig det motsatte av sentralstimulerende midler, og omfatter narkotika fra benzodiazepiner og barbiturate familier. De er tatt for sine alkohol-lignende effekter, som inkluderer senket hemming, sedasjon og hukommelsestap. Opiater og muskelavslappende er foreskrevet til behandling av sterke smerter og er ofte brukt for sine euforiske og avslappende effekt. Legemidler i denne klassen inkluderer kodein, morfin og cyclobenzaprine.
Over-the-counter stoffer

Den hyppigst misbrukte OTC narkotika er dextromethorphan, eller DXM. Det finnes i mange hoste og kaldt preparater og fører dissosiative effekter som ligner på ketamin eller PCP når det tas i høye doser. Farene forbundet med DXM overgrep inkluderer:. Hypertermi, lever og hjerneskade, koma og død

Andre OTC stoffer ganger brukes for deres berusende virkningen er pseudoefedrin (slimhinneavsvellende), antihistaminer (beroligende midler), og sniffestoffer, som for eksempel datamaskinen støvkost eller lim.
Herbal Høyder

entheogens, eller "herbal highs", er en helt annen klasse av lovlige stoffer. Blant de mest vanlige i denne klassen er hallusinogen salvia divinorum. Det fører til LSD-lignende hallusinasjoner som varer omtrent ti minutter og er ekstremt intense. Morning glory frø og San Pedro kaktus er andre plante-baserte legemidler med lignende psykedeliske effekter.

Kratom er en plante med opiat-lignende effekter. Det fører til et høyt som er nesten identisk med opiater som morfin og kodein, og er på samme måte vanedannende. Andre vanlige urte høyder inkluderer ephedra, Amanita sopp og den dødelige Datura, som er ansvarlig for mer akuttmottaket besøk årlig enn noen annen plante-basert medikament.
Safety

Som er tydelig med tobakk og alkohol, har et stoff rettsstilling lite å gjøre med sin sikkerhet. Aldri anta at et stoff er trygt fordi det er lovlig eller naturlig. I noen tilfeller kan lovlige rusmidler bli enda mer potent enn street narkotika, på grunn av farmasøytiske renhet standarder i reseptbelagte medisiner og ukjente alkaloid innhold i plante-baserte legemidler.

helse

· Inntekt Krav til Medicaid i Colorado 
· Hva er årsakene til unormal lever Funksjoner i Spedbarn? 
· Om akne produkter for graviditet 
· Hvordan velge lesebriller 
· Viktig Fakta du må vite om lungebetennelse 
· Gjør Anti-angst narkotika behandle symptomer på tilstanden 
· Oriental Rug Rengjøring NYC 
· The Healing Power of Latter 
· Nursing Board Forskrift 
· Hvordan behandle Cystisk Acne